Būtiska informācija Miera ielas iedzīvotājiem - Alūksnes novads

Būtiska informācija Miera ielas iedzīvotājiem

Alūksnes novada pašvaldība jau informēja, ka, sākoties pavasarim, vairākos objektos atsāksies būvdarbi, kas ziemas laikā nebija veicami. Šobrīd pašvaldība vērš Miera ielas iedzīvotāju uzmanību – būvuzņēmums SIA “ACBR” ir informējis, ka atsāks ielas pārbūves darbus nākamajā nedēļā no 11. aprīļa.

Būvuzņēmums plāno laika posmā no 11. līdz 17. aprīlim gatavot Miera ielas braucamās daļas pamatni asfalta seguma ieklāšanai. Līdz ar to minētajā termiņā nebūs iespējams ar automašīnām iebraukt pagalmos dēļ augstumu starpības, kas veidosies starp brauktuves pamatnes līmeni un iebrauktuvju apmalēm. Būvuzņēmums aicina iedzīvotājus pie savām iebrauktuvēm novietot dēļus vai kādu citu paaugstinājumu ērtākai iebraukšanai. Jautājumu vai neskaidrību gadījumā Miera ielas iedzīvotāji aicināti droši vērsties pie būvniekiem.

Pēc brauktuves sagatavošanas asfalta ieklāšanai sekos asfaltēšanas darbi, kas notiks pa joslām. Pārvietojoties pa Miera ielu, ar apgrūtinātu transportlīdzekļu pārvietošanos jārēķinās apmēram divas nedēļas. Lūdzam vēl nedaudz pacietības līdz ielas pārbūves pabeigšanai!

SAGATAVOJA: Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības
Centrālās administrācijas sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content