Spēkā stājušies pašvaldības saistošie noteikumi - Alūksnes novads

Spēkā stājušies pašvaldības saistošie noteikumi

Aprīlī spēkā stājušies divi Alūksnes novada pašvaldības saistošie noteikumi.

13. aprīlī spēkā stājušies saistošie noteikumi Nr. 6/2023 “Grozījumi Alūksnes novada pašvaldības domes 2020. gada 26. marta saistošajos noteikumos Nr. 7/2020 “Par atvieglojumiem nekustamā īpašuma nodokļa maksātājiem Alūksnes novadā””. Tie publicēti Latvijas Republikas oficiālajā izdevumā “Latvijas Vēstnesis” 12. aprīlī: https://www.vestnesis.lv/op/2023/71.15.

Noteikumos veikti atsevišķi redakcionāli precizējumi, kā arī papildināta informācija par pieteikumu iesniegšanas veidiem un vietām.

 

Savukārt no 15. aprīļa ir spēkā saistošie noteikumi Nr. 3/2023 “Par maznodrošinātas mājsaimniecības ienākumu sliekšņa noteikšanu Alūksnes novadā”. Tie “Latvijas Vēstnesī” publicēti 14. aprīlī: https://www.vestnesis.lv/op/2023/73.41.

Noteikumi nosaka, ka mājsaimniecība atzīstama par maznodrošinātu, ja ienākumu slieksnis pirmajai vai vienīgajai personai mājsaimniecībā ir 376 EUR un pārējām personām mājsaimniecībā 264 EUR par katru personu.

 

Ar minētajiem saistošajiem noteikumiem var iepazīties izdevumā “Latvijas Vēstnesis” www.vestnesis.lv, www.likumi.lv. Pašvaldības saistošie noteikumi pieejami arī pašvaldības tīmekļa vietnē www.aluksne.lv sadaļā Pašvaldība/Dokumenti/Saistošie noteikumi.

 

SAGATAVOJA: Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības
Centrālās administrācijas sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content