Aicinām kopīgi krāt Alūksnes novada iedzīvotāju noietos soļus - Alūksnes novads

Aicinām kopīgi krāt Alūksnes novada iedzīvotāju noietos soļus

Aicinām kopīgi krāt Alūksnes novada iedzīvotāju noietos soļus“Miljoni soļu Latvijai” – tā saucas akcija, kurā aicinām piedalīties ikvienu Alūksnes novada iedzīvotāju no 23. decembra līdz 29. februārim, kopīgi krājot novada iedzīvotāju noietos soļus.

 

Digitālā lietotnē tiks fiksēti katras pašvaldības iedzīvotāju noietie soļi, un izaicinājuma beigās tiks noskaidrots, kura ir kustīgākā pašvaldība Latvijā.

 

Soļu krāšanas izaicinājumu “Miljoni soļu Latvijai” organizē Sabiedrības integrācijas fonds un “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība” ar mērķi ne tikai veicināt aktīvāku dzīvesveidu, bet arī veidot ikviena iedzīvotāja piederības un kopienas sajūtu savai pašvaldībai.

 

Soļu skaitīšana sāksies 23. decembrī, taču pieteikties izaicinājumam un izvēlēties savu pašvaldību iespējams jau tagad, tāpēc pievienojies izaicinājumam, atverot saiti Miljoni soļu Latvijai.

Lai piedalītos izaicinājumā “Miljoni soļu Latvijai”:

  • lejupielādē savā viedtālrunī lietotni Walk15;
  • izvēlies konkrētu pašvaldību, kurā tiks fiksēti tavi soļi;
  • staigā, soļo, tipini un aicini apkārtējos iesaistīties staigāšanas izaicinājumā!

 

Komandu jeb pašvaldību rezultāti tiks aprēķināti pēc vidējā soļu skaita – kopējais soļu skaits tiks dalīts ar dalībnieku skaitu. Svarīgi ņemt vērā, ka Walk15 lietotne automātiski reģistrē soļus pat tad, ja tā nav ieslēgta. Taču, lai nodrošinātu, ka katrs nostaigātais solis tiek iekļauts kopējā skaitā, vismaz reizi dažās dienās nepieciešams atvērt lietotni.

 

Tātad, lai kļūtu par izaicinājuma dalībnieku, nav nepieciešams nekas īpašs – lejupielādē lietotni, izvēlies pašvaldību, esi aktīvs, krāj soļus un atceries ik pa laikam atvērt Walk15 lietotni.

 

Lai veicinātu draudzīgu sacensību, izaicinājuma laikā Walk15 lietotnē katras pašvaldības iedzīvotāji varēs aplūkot aktīvākos soļotājus, kā arī sekot līdzi savai pozīcijai pašvaldības topā un redzēt, vai dienas laikā izdevies sasniegt veselības ekspertu ieteiktos 10 000 soļus.

Skip to content