Alūksnes novada Kultūras centrs aicina pieteikties, pašvaldības finansējuma saņemšanai kultūras projektu realizēšanā - Alūksnes novads

Alūksnes novada Kultūras centrs aicina pieteikties, pašvaldības finansējuma saņemšanai kultūras projektu realizēšanā

Alūksnes novada Kultūras centrs aicina pieteikties, pašvaldības finansējuma saņemšanai kultūras projektu realizēšanāLai nodrošinātu sabiedrības iesaisti un daudzveidīgu kultūras norišu pieejamību, Alūksnes novada Kultūras centrs aicina līdz 3. jūnijam (ieskaitot) pieteikties Alūksnes novada pašvaldības finansējuma saņemšanai kultūras projektu īstenošanai un uzņēmējdarbības atbalstam.

Pretendentu uzdevums ir nodrošināt Alūksnes novada kultūrtelpu ar kvalitatīvām kultūras aktivitātēm, īpaši rudens, ziemas sezonā, veicināt jaunradi un radošumu, kā arī inovatīvas, aktuālas kultūras attīstību.

Konkursam paredzētos līdzekļus piešķirs konkursa kārtībā, pieejamais finansējums ir 8 850 EUR, piešķirtā līdzfinansējuma apjoms vienam projektam nav lielāks par 2 000 EUR. Projektu īstenošanas laiks ir no 2024. gada jūlija līdz 31. decembri, atbalstīto projektu īstenošanas vieta ir Alūksnes novada teritorija.

Pretendentam jābūt ar pieredzi, pieejamiem resursiem un kompetenci, kas apliecina spēju realizēt projektu, nokārtotām finanšu saistībām ar pašvaldību vai valsti. Konkursā neatbalsta pašvaldības kultūras institūcijas un iestādes, kapitālsabiedrības.

Pieteikums konkursam jāiesniedz elektroniski e-pastā: kulturascentrs@aluksne.lv, parakstīts ar drošu elektronisko parakstu. Pieteikumu iesniegšanas termiņš – 2024. gada 3. jūnijs (ieskaitot). Konkursa nolikums un pieteikuma veidlapa pieejama Alūksnes novada pašvaldības tīmekļvietnē www.aluksne.lv, sadaļā “Konkursi”.

Finansēto projektu saraksts tiks publicēts Alūksnes novada pašvaldības informatīvajā izdevumā “Alūksnes Novada Vēstis”, kā arī Alūksnes novada pašvaldības tīmekļvietnē www.aluksne.lv, Alūksnes novada Kultūras centra sociālo mediju kontā.

Sagatavoja: Amanda Emma Gaišā
Alūksnes novada Kultūras centrs

Skip to content