Vasaras ballīte Alūksnē "Ritmi un Zvaigznes" - Alūksnes novads

Vasaras ballīte Alūksnē “Ritmi un Zvaigznes”

Alūksne aicina visus uz vasaras ballīti “Ritmi un Zvaigznes”, kas notiks 16. augustā. Šī būs izcila iespēja pavadīt neaizmirstami laiku ar ģimeni un draugiem, baudot dažādas aktivitātes un izklaides iespējas gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Bērniem: 17.00 – 20.00

Mazajiem ballētājiem būs iespēja piedalīties jautrajā putu ballītē kopā ar populāro animatoru Sonic. Šī ir lieliska iespēja bērniem izbaudīt neaizmirstamu izklaidi un piedzīvojumus. Pasākuma laikā tiks organizēti dažādi konkursi ar aizraujošām balvām, lai bērniem būtu iespēja parādīt savas prasmes un talantus. Papildus būs pieejamas piepūšamās atrakcijas, kas noteikti sagādās daudz prieka un smieklu. Sigita Rāviņa piedāvās seju apgleznošanas pakalpojumus, kas ļaus bērniem pārvērsties par saviem mīļākajiem varoņiem un pasaku tēliem.

Pieaugušajiem: 22.00 – 02.00

Vakara turpinājumā lielāki ballētāji tiek aicināti uz disko balli, kur varēs dejot un izklaidēties līdz pat naktij. Disko balle būs lieliska iespēja atpūsties un izbaudīt dzīvo mūziku, kā arī piedalīties konkursos ar balvām.

Visa pasākuma laikā būs iespējams baudīt vietējo uzņēmēju piedāvājumus. Dažādi ēdināšanas stendi piedāvās plašu izvēli gardumiem un dzērieniem:

  • “Efekts” un “Divi Loki” piedāvās gardus ēdienus un dzērienus.
  • “Alūksnes Alus” dos iespēju baudīt izcilus vietējā alus brūvējumus.
  • “CukurPūka” piedāvās saldos gardumus gan lieliem, gan maziem.

Pasākuma apmeklējums ir bezmaksas, tas notiks Alūksnes Kultūras centra stāvlaukumā, tādēļ nāciet un izbaudiet visu, ko piedāvā šis notikums! Tomēr, ņemiet vērā, ka piepūšamās atrakcijas un seju apgleznošana ir par maksu.

Amanda Emma Gaišā

Alūksnes novada Kultūras centrs,

Mārketinga un komunikāciju speciāliste

Skip to content