Alūksnes pilsētas svētki 2024: Velobrauciens IzGAISMO ALŪKSNI - Alūksnes novads

Alūksnes pilsētas svētki 2024: Velobrauciens IzGAISMO ALŪKSNI

Šogad tiekamies kopīgā izgaismotu velosipēdu braucienā 02.08.24., ieskandinot Alūksnes pilsētas svētkus! Alūksnes pilsētas svētku velobrauciens "Izgaismo Alūksni"

Tiksimies ar Tevi un Tavu izgaismoto velosipēdu administratīvās ēkas laukumā, kur 21.00 sāksim reģistrāciju, bet 22.00 jau mūsu lielisko braucienu.  Finišs šogad paredzēts pie Alūksnes Tūrisma informācijas centra. 

Reģistrācijas laikā aicinām Tevi iegūt piemiņas numuru zīmi, lai pēc tam vari izstāstīt draugiem, kādā pasākuma esi bijis, klausīties lielisku mūziku un, protams, piedalīties kādā jaukā aktivitātē, un kopā padarīt šos svētkus neaizmirstamus. 

Maršruts ir izvēlēts, labs garastāvoklis arī rokā. Atliek tikai Tev – svētku dalībniek, IzGaismot savu velosipēdu, pasaukt kādu savu draugu vai radu kompānijā, un doties kopīgā izbraucienā, un tad jau tikai saturi stūri! 

 

Atgādinām!

Braukšanas laikā ievērot ceļu satiksmes noteikumus, kā arī organizatoru dotās norādes. Brauciens nav sacensības, bet gan parādes brauciens! Katrs pats ir atbildīgs par savu drošību. Cienīsim viens otru!

 

 

Skip to content