Pašvaldības vadība pieņems iedzīvotājus Liepnā un Mālupē - Alūksnes novads

Pašvaldības vadība pieņems iedzīvotājus Liepnā un Mālupē

Turpinot pašvaldības vadības pieņemšanas pagastos, 24. jūlijā domes priekšsēdētājs Dzintars Adlers, pašvaldības izpilddirektors Ingus Berkulis, Alūksnes novada pagastu apvienības pārvaldes vadītāja Ingrīda Sniedze un Alūksnes novada Kultūras centra direktore Sanita Bērziņa iedzīvotājus pieņems:

no 15.00 līdz 16.00 Liepnas bibliotēkā – Valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā,
no 16.30 līdz 17.30 Mālupes bibliotēkā – Valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā.

Aicinām Liepnas un Mālupes pagastu iedzīvotājus uz sarunu!

Informācija par pašvaldības vadības pieņemšanām pieejama pašvaldības tīmekļvietnē sadaļā Pašvaldība/Par Alūksnes novada domes darbu/Iedzīvotāju pieņemšana: https://aluksne.lv/index.php/pasvaldiba/par-aluksnes-novada-domes-darbu/iedzivotaju-pienemsana/

Iepriekšējā mēnesī pašvaldības pārstāvji tikās ar Kalncempju un Malienas pagastu iedzīvotājiem. Kalncempjos iedzīvotājiem bija daudzi ar ceļiem saistīti jautājumi – to uzturēšanas problēmas, īpaši ziemā un šķīdoņa laikā, ceļa asfaltēšana līdz pagasta centram, ceļa Lūkuži-Gotlupi pārbūves otrā kārta, ceļmalu pļaušana, atputekļošana. Kalncempieši interesējās par jaunu mājokļu būvniecību, sociālajiem pakalpojumiem un veco cilvēku aprūpi, finansiālo ieguvumu no skolu reformas, iedzīvotāju padomi. Iedzīvotāji arī rosināja mainīt Kalncempju kopienas svētku norises datumu un vietu, kas saziņā ar kalncempiešiem mainīts uz 24. augustu.

Malienas pagastā izskanēja pozitīva atsauksme par paveikto krāsns remontu pašvaldībai piederošā dzīvoklī, tika runāts par teritorijas uzturēšanas jautājumiem, remontdarbiem pirmsskolas izglītības iestādes “Mazputniņš” ēkā.

 

Skip to content