Lauksaimniecības datu centra darbinieka klātienes pieņemšana Alūksnes novadā - Alūksnes novads

Lauksaimniecības datu centra darbinieka klātienes pieņemšana Alūksnes novadā

Viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministrija un Lauksaimniecības datu centrs (LDC) sadarbībā ar pašvaldībām Valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centru (VPVKAC) tīklā organizē pilotprojektu.

2024. gadā no jūlija līdz decembrim tiks organizēta LDC darbinieka klātienes pieņemšana VPVKAC telpās 1 – 2 reizes mēnesī, lai nodrošinātu iespēju klientiem – ganāmpulku, novietņu un dzīvnieku turētājiem attālākos reģionos – saņemt LDC pakalpojumu tuvāk dzīvesvietai.

Centra konsultanti būs pieejami 53 klientu apkalpošanas centros 21 pašvaldības teritorijā. Vienlaikus LDC apmācīs klientu apkalpošanas centru darbiniekus, lai viņi varētu sniegt šo pakalpojumu 2025. gadā. Tāpat tiks izvērtēta iespēja turpmāk piedāvāt klientiem sazināties ar LDC speciālistiem video konsultācijas veidā.

Šī pilotprojekta realizācija dos pievienoto vērtību arī reģionālajai attīstībai, veicinot valsts pārvaldes un pašvaldību sadarbību klientu apkalpošanas jomā, publiskajā sektorā stiprinot uz klientu vērstu personalizētu saziņu un pakalpojumu saņemšanu daudzkanālu režīmā.

Lauksaimniecības datu centra darbinieka klātienes pieņemšana Alūksnes novadā:

Alsviķu bibliotēkā – Valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā (Kultūras namā) – 30. jūlijā no 08.30 līdz 12.00

Jaunannas bibliotēkā – Valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā (“Liepzaros”) – no augusta

 

Skip to content