Aicina izteikt viedokli par grozījumiem saistošajos noteikumos - Alūksnes novads

Aicina izteikt viedokli par grozījumiem saistošajos noteikumos

Alūksnes novada pašvaldība ir sagatavojusi saistošo noteikumu “Grozījumi Alūksnes novada pašvaldības domes 2023. gada 28. septembra saistošajos noteikumos Nr.27/2023 “Par pašvaldības līdzfinansējuma apmēru nekustamo īpašumu pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes un/vai kanalizācijas sistēmai”” projektu un iedzīvotājiem ir iespēja par to izteikt viedokli līdz 12. augustam.

Grozījumi saistošo noteikumu IV sadaļā veikti, lai aktualizētu de minimis atbalsta piešķiršanas nosacījumus atbilstoši Eiropas Komisijas Regulas 2023/2831 “Par Līguma par Eiropas Savienības darbību 107. un 108. panta piemērošanu de minimis atbalstam” grozījumiem, nodrošinot komercdarbības atbalsta uzskaiti.

Ar saistošo noteikumu projektu var iepazīties pašvaldības tīmekļvietnē www.aluksne.lv sadaļā Sabiedrība/Sabiedrības līdzdalība/Viedokļa izteikšana par saistošo noteikumu projektiem: https://aluksne.lv/index.php/sabiedriba/sabiedribas-lidzdaliba/saistoso-noteikumu-projektu-apspriesana/. Viedokli par saistošo noteikumu projektiem iedzīvotāji var izteikt brīvā formā vai izmantojot anketas, kas pieejamas iepriekš minētajā tīmekļvietnes sadaļā.

 Viedokli par saistošo noteikumu projektiem izziņotajā termiņā var iesniegt:

  • nosūtot kā elektronisku iesniegumu uz pašvaldības e-adresi portālā latvija.gov.lv,
  • nosūtot elektroniski parakstītu iesniegumu uz e-pasta adresi priekslikumi@aluksne.lv,
  • nogādājot pašvaldībā pašrocīgi parakstītu iesniegumu vai aizpildot veidlapu kādā no Valsts un pašvaldības vienotajiem klientu apkalpošanas centriem (administratīvajā ēkā Dārza ielā 11, Alūksnē, vai pagastu bibliotēkās to darba laikā),
  • nosūtot pa pastu Alūksnes novada pašvaldībai, Dārza ielā 11, Alūksnē, Alūksnes novadā, LV-4301 (pasta zīmogam uz aploksnes jāsakrīt ar attiecīgo saistošo noteikumu projekta viedokļu izteikšanai izsludinātā termiņa pēdējo dienu).

 

SAGATAVOJA: Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības
Centrālās administrācijas sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content