Stājas spēkā saistošie noteikumi - Alūksnes novads

Stājas spēkā saistošie noteikumi

No šīs nedēļas spēkā stājas grozījumi Alūksnes novada pašvaldības saistošajos noteikumos par sociālajiem pakalpojumiem.

 No 10. septembra ir spēkā saistošie noteikumi Nr. 29/2024 “Grozījumi Alūksnes novada pašvaldības domes 2022. gada 2. maija saistošajos noteikumos Nr. 11/2022 “Par sociālajiem pakalpojumiem Alūksnes novadā”. Oficiālā publikācija izdevuma “Latvijas Vēstnesis” 09.09.2024. laidienā Nr. 175.

Lai nodrošinātu personu tiesības saņemt sociālos pakalpojumus iespējami tuvu to dzīvesvietai, saistošajos noteikumos noteikta kārtība, kā dienas aprūpes centra un specializēto darbnīcu pakalpojumu piešķir personām, kam Alūksnes novada Sociālo lietu pārvalde pērk grupu mājas (dzīvokļa) pakalpojumu no citas pašvaldības.

Tāpat saistošajos noteikumos jaunā redakcijā izteikta nodaļa par dienas aprūpes centra pakalpojumu, tā mērķiem, uzdevumiem, pieprasīšanas un sniegšanas kārtību, iekļauta atsevišķa nodaļa par specializēto darbnīcu pakalpojuma sniegšanu, kā arī veikti dokumenta redakcionāli labojumi.

Ar pašvaldības saistošajiem noteikumiem var iepazīties arī vietnē www.likumi.lv un pašvaldības tīmekļvietnē www.aluksne.lv sadaļā Pašvaldība/Dokumenti/Saistošie noteikumi.

 

SAGATAVOJA: Lāsma ĒVELE,
Alūksnes novada pašvaldības
Centrālās administrācijas sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content