Dizains koksnes un mēbeļu nozarē – praktisks seminārs uzņēmējdarbības izaugsmei - Alūksnes novads

Dizains koksnes un mēbeļu nozarē – praktisks seminārs uzņēmējdarbības izaugsmei

18. janvārī Latvijā un 19. janvārī Igaunijā norisināsies starptautisks mēbeļu un koksnes nozares dizaina praktiskais seminārs “Koka sastapšanās ar dizainu un inovācijām”, kurā aicinām piedalīties nozares profesionāļus un uzņēmējus. Pasākuma mērķis ir parādīt, kā izmantot dizaina pieeju, lai pievienotu vērtību uzņēmēju jau esošiem vai topošiem produktiem.

 

Šodien dizainu vairs neuztver tikai kā produktu vizuālās komponentes, to formu, arvien vairāk uzņēmēji atklāj tā pielietojumu problēmu risināšanā biznesā un produktu funkcionalitātes uzlabošanā, ko tik ļoti produktā meklē klients. Seminārā Jūs uzzināsiet metodes, kā plānot dizainu uzņēmumā, kā arī profesionāļu vadībā veiksiet sava uzņēmuma dizaina auditu, saņemot praktiskus ieteikumus tālākai attīstībai.

TEMATS UN MĒRĶAUDITORIJA

  • janvāris, Valmiera (Latvija) – interesentiem par tematu KOKSNES PRODUKTI UN MĒBELES
  • janvāris, Veru (Igaunija) – interesentiem par tematu KOKA ĒKU UN BŪVNIECĪBAS PRODUKTU ATTĪSTĪBA

 

PROGRAMMA

Pirmajā daļā (9:30-13:00) uzņēmēji un praktiķi uzzinās metodes, kā plānot dizainu, ņemot vērā ne tikai produkta vajadzības, bet arī uzņēmumu iekšējos procesus. Tiks runāts par mūsdienu produktu tehnoloģijām, materiāliem un koksnes produktu dizaina attīstības tendencēm ārvalstu tirgos, piemēram, Vācijā un Norvēģijā.  Ar pieredzi inovatīva dizaina produkta attīstībā dalīsies uzņēmēji no Latvijas un Igaunijas, kuri veiksmīgi attīstījuši dizaina produktus un eksportē tos uz ārvalstu tirgiem.

DALĪBNIEKI: nozares profesionāļi un uzņēmēji.

 

Otrajā daļā (14:00-17:00) ekspertu vadībā uzņēmēji un praktiķi veiks sava koksnes produkta vai pakalpojuma dizaina auditu, izzinās, kādi ir iespējamie nākamie soļi to attīstībā, kā arī veidos sava produkta zīmola stāstu caur dizaina domāšanas pieeju.

DALĪBNIEKI: uzņēmēji un praktiķi ar pastāvošu produktu vai pakalpojumu, kam veikt dizaina auditu.

 

 

Semināra darba valoda: angļu (būs pieejams tulkojums uz latviešu un igauņu valodu)

Ieeja: bez maksas

  1. janvāris – Koksnes produkti un mēbeles (Valmieras Mākslas vidusskola, Purva iela 12)

>> REĢISTRĒJIES ŠEIT

 

  1. janvāris – Koka ēku un būvniecības produktu attīstība (Kokapstrādes un mēbeļu ražošanas centrs, www.tsenter.ee, Pärna tee 1, Väimela, Võru vald, Võru Maakond)

>> REĢISTRĒJIES ŠEIT

Skip to content