Mājas lapā izveido sadaļu novada uzņēmumu vakancēm - Alūksnes novads

Mājas lapā izveido sadaļu novada uzņēmumu vakancēm

Alūksnes novada pašvaldība savā mājas lapā www.aluksne.lv ir izveidojusi jaunu sadaļu, kurā arī Alūksnes novada uzņēmējiem ir iespēja ievietot informāciju par savām brīvajām darba vietām.

Šāda sadaļa mājas lapā izveidota šogad, ņemot vērā gan uzņēmēju, gan iedzīvotāju ierosinājumus izveidot vienotu vietni, kur būtu iespējams iepazīties ar visām novadā aktuālajām brīvajām darba vietām.

Sadaļas izveides mērķis ir uzlabot informācijas apmaiņu novadā par to, kādas ir brīvās darba vietas novada uzņēmumos, tādējādi veicinot nodarbinātību. Informācija tiks publicēta www.aluksne.lv sadaļas “Pašvaldība” apakšsadaļā “Vakances”.

Lai informācija par brīvajām darba vietām tiktu publicēta www.aluksne.lv, pašvaldība aicina uzņēmējus sagatavot šādu informāciju – uzņēmuma nosaukums, vakantā amata nosaukums, slodze, prasības pretendentam, CV un motivācijas vēstules nepieciešamība, iesniegumu pieņemšanas termiņš, uzņēmuma kontakti (tālrunis, e-pasts). Sagatavotā informācija publicēšanai jānosūta uz e-pasta adresi: druvis.mucenieks@aluksne.lv.

Atgādinām, ka www.aluksne.lv sadaļas “Pašvaldība” apakšsadaļā “Vakances” interesenti var uzzināt informāciju arī par brīvajām darba vietām Alūksnes novada pašvaldības iestādēs.

Skip to content