Iedvesmas pēcpusdiena “Lūst vai plīst” jeb uzņēmējdarbības neveiksmes stāsti - Alūksnes novads

Iedvesmas pēcpusdiena “Lūst vai plīst” jeb uzņēmējdarbības neveiksmes stāsti

20.aprīlī pulksten 15:00 aicinām ikvienu interesentu uz iedvesmas pēcpusdienu “Lūst vai plīst” jeb uzņēmējdarbības neveiksmes stāstiem Valmieras biznesa inkubatorā, Purva ielā 12a, Valmierā.

 

Iedvesmas pēcpusdienā ar savu pieredzi dalīsies trīs pieredzējuši savas nozares speciālisti:

 

  1. Karlīne Cercina ir lielākā modes pasākuma ārpus Rīgas “Vidzeme Fashion show” galvenā organizatore un galerijas “Laipa” vadītāja. Karlīnes dzinulis un izaicinājums jau vairāk kā desmit gadus ir mākslas norises pasākumu organizēšana Valmierā. Karlīne uzskata, ka ikvienam pasākumam vai norisei ir jābūt rūpīgi gatavotai un izlolotai, jo mūsdienu informācijas laikmetā līdzcilvēki alkst pēc satura, domas un kvalitātes.
  2. Ingemārs Vekteris ir Vidzemes Televīzijas un televīzijas kanāla Re:TV valdes priekšsēdētājs, valdes loceklis Radio Skonto +, Radio Skonto Latvija. Ingemāram ir vairāk kā 20 gadu pieredze televīzijā un radio, sākot no kasešu pienesēja līdz pat valdes priekšsēdētājam. Ingemāram ir bijusi iespēja strādāt 10 gadus arī kā reklāmas un mārketinga projektu vadītājam, tā izbaudot, ko vēlas klients, ko medijs.
  3. Jurģis Priedītis ir jaunais Valmieras biznesa inkubatora vadītājs ar iepriekšēju pieredzi banku pakalpojumu sektorā. Pirms Biznesa inkubatora Jurģis vairākus gadus ir vadījis biznesa klientu apkalpošanas nodaļu shared-service centrā Rīgā, kurš pieder vienai no vadošajām Skandināvijas bankām. Jurģa vērtība ir komanda un kopīgi sasniegtais rezultāts. Jurģis uzskata, ka veiksmīga uzņēmuma pamats ir labi uzstādīts mērķis, plāns, kā šo mērķi sasniegt, kā arī motivēta un labi saliedēta komanda. Jurģi iedvesmo un motivē jauni izaicinājumi kā darbā, tā arī ārpus tā.

Uz pasākumu aicināts ikviens interesents iepriekš, reģistrējoties pasākumam līdz 19. aprīlim LIAA mājaslapā – pasākumu sadaļā vai šeit. Dalība pasākumā bez maksas.

 

Valmieras biznesa inkubatora pakalpojumi pieejami uzņēmējiem un uzņēmējdarbības uzsācējiem 21 pašvaldībā, tostarp Valmierā, kā arī Mazsalacas, Rūjienas, Naukšēnu, Valkas, Apes, Alūksnes, Burtnieku, Strenču, Smiltenes, Gulbenes, Jaunpiebalgas, Raunas, Beverīnas, Priekuļu, Kocēnu, Pārgaujas, Līgatnes, Cēsu, Vecpiebalgas un Amatas novados.

 

LIAA Biznesa inkubatori tiek finansēti ERAF projekta “Reģionālie biznesa inkubatori un radošo industriju inkubators” ietvaros.

 

LIAA Valmieras biznesa inkubatora aktivitātēm var sekot līdzi Facebook lapā: http://www.facebook.com/LIAAValmiera

Skip to content