Aicina uz Starta dienu Cēsīs - Alūksnes novads

Aicina uz Starta dienu Cēsīs

Šā gada 26.aprīlī Cēsīs notiks STARTA DIENA.

Tas būs bezmaksas pasākums jaunajiem un topošajiem uzņēmējiem, kurā varēs iedvesmoties, uzzināt par valsts atbalstu un dibināt noderīgus kontaktus.  Uz pasākumu aicināts ikviens interesents, kuram ir biznesa ideja un vēlme to īstenot, ikviens uzņēmums vecumā līdz 5 gadiem, kas meklē izaugsmes iespējas,

STARTA DIENA notiks viesnīcā Tigra, E.Veidenbauma ielā 2, plkst. 10:00 – 13:30. Pieteikšanās līdz 25. aprīlim ALTUM mājaslapā.

Pasākuma dalībnieki uzzinās par atbalsta iespējām, ko sniedz ne tikai valsts, bet arī pašvaldības, bankas un nevalstiskās organizācijas, tai skaitā:

  • Kā pārdomāti plānot un finansēt savu ideju? Olita Untāla, ALTUM
  • Pieredzes stāsti. Kā es uzsāku biznesu, kā man gāja un ko no tā mācīties?
  • Kā jaunam uzņēmumam var palīdzēt pašvaldība? Vidzemes plānošanas reģions
  • Pārdošanas automatizācija – liec digitāliem rīkiem strādāt tavā vietā, Egils Boitmanis, Infinitum

 

Pasākumu rīko ALTUM un Ekonomikas ministrija, piedaloties reģiona uzņēmējiem un institūcijām, kuras uzņēmējiem var sniegt būtisku atbalstu, sperot sākuma soļus biznesā.

ALTUM Vidzemes reģiona vadītāja Olita Untāla: “Visa biznesa uzsācējam noderīgā informācija vienuviet, brīvā un draudzīgā atmosfērā – šādu informācijas iegūšanas formātu šodienas dzīves ritmā uzņēmēji izvēlas ļoti labprāt. Turklāt tā ir arī iespēja satikt citus uzņēmējus, mācīties no citu pieredzes un kļūdām, arī iegūt vērtīgus kontaktus. Reģionos ir liels potenciāls uzņēmējdarbības attīstībai, tāpēc vēlamies, lai šis pasākums kalpo par iedvesmu un dzinuli arvien lielākai reģiona iedzīvotāju vēlmei kļūt par uzņēmējiem. ALTUM no savas puses sniegs visu nepieciešamo atbalstu šajā aizraujošajā ceļā. ”

Pasākumā individuālas konsultācijas sniegs vairāk nekā 10 organizācijas: – ALTUM, UR, VID, LLKC, NVA, VDI, IZM, VDI, LTRK, LBS, Citadele, Swedbank, SEB.

Skip to content