Kursēs papildu bezmaksas autobusi reisi uz kapsētu - Alūksnes novads

Kursēs papildu bezmaksas autobusi reisi uz kapsētu

Svētdien kapusvētku laikā autovadītājiem jāņem vērā, ka kādu laika posmu no rīta būs iespējams uzbraukt augšā tuvāk kapsētai, taču vēlāk atbraukušajiem būs jānovieto savas automašīnas lejpus kapu kalniņa. Līdz ar to gadījumā, ja ir nepieciešams braukt līdz kapsētai, vajadzētu ierasties savlaicīgi pirms kapusvētku sākuma.

Aicinām alūksniešus uz kapsētu doties kājām vai izmantot sabiedrisko transportu. Papildus jau esošajiem maršruta Alūksne-Kalnadruvas-Kapsēta-Alūksne autobusu reisiem svētdien, 5. augustā, maršrutā Autoosta-Kapsēta-Autoosta kursēs intensīvi papildu reisi no pulksten 9.00 līdz pulksten 15.00.

Arī atsevišķu pagastu pārvaldes, kur iedzīvotāji par šādu iespēju interesējušies, organizē kopīgu braucienu uz un no Alūksnes kapusvētkiem. Tā Mārkalnes pagasta iedzīvotāji 5. augustā pulksten 9.00 varēs organizēti aizbraukt uz kapusvētkiem maršrutā Ponkuļi-Volkova-Blekteskalns-Mārkalne-Cirakalns-Zīles-Alūksnes kapsēta, bet atpakaļ – pēc vienošanās ar autobusa šoferi. Annas un Jaunannas pagastu iedzīvotājiem kursēs autobuss maršrutā: Gundegas 9.30, Jaunanna 9.40, Rūķīši 9.50, Ievedne 9.55, Anna 10.05 un atpakaļ – pēc savstarpējas kopīgas vienošanās. Iespēja pieteikties organizētam braucienam ir arī Jaunalūksnes pagasta iedzīvotājiem.

Skip to content