Alūksnē būs slēgts Pleskavas ielas posms no 18. līdz 21. jūnijam - papildinātas apbraukšanas iespējas Pleskavas ielas asfaltēšanas laikā no 18. līdz 21. jūnijam - Alūksnes novads

Alūksnē būs slēgts Pleskavas ielas posms no 18. līdz 21. jūnijam – papildinātas apbraukšanas iespējas Pleskavas ielas asfaltēšanas laikā no 18. līdz 21. jūnijam

No 18. līdz 21. jūnijam Pleskavas ielas I kārtas (no Pils ielas līdz 7. Siguldas kājnieku pulka piemineklim) būvdarbu laikā vieglais autotransports varēs apbraukt remontposmu arī pa ceļu Karitāni-Kolberģis.

Jau aizvadītajā nedēļā pašvaldība informēja, ka no 18. līdz 21. jūnijam (ieskaitot) Pleskavas ielas I kārtas posms no Pils ielas līdz 7. Siguldas kājnieku pulka piemineklim BŪS SLĒGTS sakarā ar seguma sagatavošanu asfaltēšanai un apakškārtas asfaltēšanu.

Papildus līdzšinējam apbraucamajam ceļam caur Beju pa autoceļiem P40 (Alūksne-Zaiceva), V400 (Taides-Matisene), V399 (Mālupe-Beja-Karitāni) un P41 (Liepna-Alūksne), VIEGLAJAM AUTOTRANSPORTAM BŪS IESPĒJA remontposmu apbraukt arī pa ceļu Karitāni-Kolberģis, ievērojot ātruma ierobežojumu 30 km/h. Kravas transportam šis posms gan būs slēgts. Pašvaldība aicina autovadītājus ievērot izvietotās ceļa zīmes un pārvietoties apdomīgi, ņemot vērā, ka ceļš Karitāni-Kolberģis ir šaurs.

– Plānots, ka otrdien veiksim reciklēšanu, kas ir process ceļa seguma pastiprināšanai, kad veco nofrēzēto asfaltu sajauc ar šķembām un cementu noteiktās attiecībās, veidojot viendabīgu masu. Trešdien reciklētajai kārtai ir tehnoloģiski nepieciešams nostāvēties, tādēļ to nedrīkst ekspluatēt. Ceturtdien un piektdien ir paredzēts ieklāt asfaltseguma apakšējo kārtu, – ielas posma slēgšanas nepieciešamību skaidro SIA “8CBR” pārstāvis Armands Rocis.

Pārējā pārbūvējamajā tranzītmaršruta posmā līdz Kolberģim satiksme tiks organizēta, izmantojot ceļa zīmi Nr.302 “Braukt aizliegts”. Apbraucamais ceļš šajā laika posmā transportlīdzekļiem būs organizēts pa autoceļiem P40 (Alūksne-Zaiceva), V400 (Taides-Matisene), V399 (Mālupe-Beja-Karitāni) un P41 (Liepna-Alūksne).

Turpinoties Pleskavas ielas 1. kārtas būvdarbiem, autovadītājiem vēl jārēķinās ar to, ka satiksme šajā posmā būs slēgta arī asfaltseguma virskārtas ieklāšanas laikā, kas varētu ilgt 2 dienas. Par datumiem, kad tas notiks, informācija sekos.

Darbus Pleskavas ielas 1. kārtā veic SIA “8 CBR” pēc SIA “Projekts EAE” izstrādātā projekta, būvuzraudzību nodrošina SIA “Būvuzraugi LV”.

Alūksnes novada pašvaldība aicina autovadītājus ar izpratni izturēties pret īslaicīgajiem satiksmes ierobežojumiem un ievērot izvietotās ceļa zīmes.

Skip to content