15. un 16. jūlijā plānotā Pleskavas ielas slēgšana sakarā ar būvdarbiem ATCELTA - Alūksnes novads

15. un 16. jūlijā plānotā Pleskavas ielas slēgšana sakarā ar būvdarbiem ATCELTA

15. un 16. jūlijā paredzētā Pleskavas ielas slēgšana sakarā ar asfaltseguma ieklāšanu ir ATCELTA. Aicinām sekot jaunākajai informācijai!

 

Paredzams, ka sakarā ar būvdarbiem Pleskavas ielas 2. un 3. kārtas zonā, 15. un 16. jūlijā daļa Pleskavas ielas būs slēgta autotransporta kustībai. Būvdarbu gaitu un līdz ar to arī ielas slēgšanas laiku var ietekmēt nelabvēlīgi meteoroloģiskie apstākļi, tādēļ aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai pašvaldības mājaslapā www.aluksne.lv un pašvaldības sociālo tīklu kontos.”

 Pavasarī veikto analīžu rezultāti liecina, ka ielas 2. un 3. kārtai uzklātā tehnoloģiskā aizsargkārta jānofrēzē pilnībā, savukārt apakškārtā labojumi jāveic vien atsevišķos posmos. Šo darbu veikšanas laikā satiksmei iela būs pieejama.

Savukārt asfaltseguma virsējā kārta jeb dilumkārta tiks ieklāta ar bezšuves tehnoloģiju, tādēļ šo darbu veikšanas laikā autotransporta kustībai būs slēgts Pleskavas ielas posms no krustojuma ar Ozolu ielu līdz būvobjekta beigām virzienā uz Kolberģi. Par to, ka minētā zona nebūs izbraucama, brīdinās ceļa zīmes gan no Kolberģa, gan Pils ielas puses.

PAPILDINĀJUMS: Lai nodrošinātu Ozolu un Cerību ielas iedzīvotāju nokļūšanu uz pilsētu, satiksmei būs atvērti pirmie abu minēto ielu krustojumi (virzienā no pilsētas uz Kolberģi). Savukārt Sīļu un daļas Kalnadruvu iedzīvotājiem piekļuve būs nodrošināta, no Sīļiem šķērsojot Pleskavas ielu un tālāk braucot pa Ozolu ielu. Visos trijos krustojumos (abos Ozolu ielas krustojumos un Cerību ielas krustojumā ar Pleskavas ielu) būs izvietotas virzienu norādes. Ezermalas un Robežu ielu iedzīvotājiem jāizmanto apbraucamais ceļš.

Būvobjekta apbraucamais ceļš ir caur Beju pa autoceļiem P40 (Alūksne-Zaiceva), V400 (Taides-Matisene), V399 (Mālupe-Beja-Karitāni) un P41 (Liepna-Alūksne), bet VIEGLAJAM AUTOTRANSPORTAM BŪS IESPĒJA remontposmu apbraukt arī pa ceļu Karitāni-Kolberģis, ievērojot ātruma ierobežojumu 30 km/h. Kravas transportam šis posms gan būs slēgts. Pašvaldība aicina autovadītājus ievērot izvietotās ceļa zīmes un pārvietoties apdomīgi, ņemot vērā, ka ceļš Karitāni-Kolberģis ir šaurs.

Darbus objektā veic PS “RERE VIDE 1” pēc SIA “Projekts EAE” izstrādātā projekta, būvuzraudzību nodrošina SIA “Būvuzraugi LV”.

Alūksnes novada pašvaldība aicina autovadītājus ar izpratni izturēties pret īslaicīgajiem satiksmes ierobežojumiem un ievērot izvietotās ceļa zīmes!

 

Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content