Tikšanās ar žurnālisti, grāmatu autori ZANI ZUSTU un sarunas par tarakāniem mūsu galvās! - Alūksnes novads

Tikšanās ar žurnālisti, grāmatu autori ZANI ZUSTU un sarunas par tarakāniem mūsu galvās!

 10. oktobrī plkst. 17:30 Alūksnes pilsētas bibliotēkā tikšanās ar žurnālisti, grāmatu autori ZANI ZUSTU un sarunas par tarakāniem mūsu galvās!

Žurnālistes, rakstnieces Zanes Zustas un psihoterapeites Diānas Zandes veiksmīgas sadarbības rezultātā radās grāmata „Tarakāni manā galvā”.
Tie ir īsi un izklaidējošie stāstiņi par sievietēm, kurām ir kas kopīgs: viņu dzīvē valda tarakāni, pareizāk sakot, izdzīvošanas stratēģijas, kas, kādā krīzes brīdī radušās, no tās izkļūt palīdzējušas,

bet tad aizķērušās prātā uz palikšanu. Un, kad tarakāniem dzīres, tad sievietēm sākas ķibeles.
Grāmatas autores palīdz lasītājām notvert un vismaz sākt tarakānu dresēšanu.

Oktobrī lasītāju rokās nonākusi Zanes Zustas jaunā grāmata – “Aiz durvīm”. Tāpat kā iepriekšējā darbā, autore lasītājiem cenšas pavērt durvis uz cilvēku psihes noslēpumiem, 

lai izvestu lasītāju cauri domāšanas un rīcības labirintiem. Tas ir emocionāls stāsts divās daļās par divām sievietēm psihoterapeita kabinetā.

Un par to, kas notiek, katrai esot savā durvju pusē.  Autores stilu raksturo šarmanti savērpta stāsta intriga un rotaļīgs sižeta līnijas risinājums, kas tomēr aizved pie gana nopietnām atziņām par atbildību, pārsteidzīgiem secinājumiem, mīlestību, pieķeršanos un laimi.

Aicinām apmeklēt! Dalība bez maksas!

Skip to content