Meistarklase par dizaina un fotogrāfiju nozīmi uzņēmējdarbībā - Alūksnes novads

Meistarklase par dizaina un fotogrāfiju nozīmi uzņēmējdarbībā

Septembrī Alūksnes novada uzņēmējiem tika organizēta meistarklase par dizaina un fotogrāfiju nozīmi uzņēmējdarbībā. Meistarklases dalībniekiem tika lūgts ņemt līdzi kādu savu produktu, lai praktiski meklētu veidus kā vislabāk atspoguļot produkciju fotogrāfijā.

Aktīvi darbojoties pie katra uzņēmuma produkta dekoratore Nadīna Dudare stāstīja par dizaina nozīmi un kas jāņem vērā, veidojot produkta kompozīciju. Savukārt fotogrāfe Linda Arāja dalībniekiem atklāja būtiskākās lietas, fotografējot dažāda veida produkciju. Gūtie ieteikumi noderēs arī tiem, kuri izvēlēsies bildēt savu produkciju mājas apstākļos. Dalībniekiem tika dota iespēja galarezultātā saņemt profesionāļu veidotu kompozīciju un fotogrāfijas. Gan dekoratore, gan fotogrāfe uzsvēra, cik būtiski ir šajā procesā izvēlēties atribūtiku, apgaismojumu un fonu.

Ar meistarklases palīdzību uzņēmējiem tika dota izpratne par kvalitatīvu fotogrāfiju nozīmi, it īpaši, ja produkts jāpārdod interneta vidē, kur nav iespējams produktu sajust kā dzīvē. Ar vienas fotogrāfijas palīdzību ir jāspēj pārliecināt klientu, ka šis produkts ir īstais, ko iegādāties.

Paldies visiem atsaucīgajiem dalībniekiem, dekoratorei un fotogrāfei.

 

Pasākumu organizēja Alūksnes novada pašvaldība.

Skip to content