Pašvaldība aicina atsaukties iedzīvotājus, kam ārkārtējās situācijas dēļ nepieciešama palīdzība medikamentu vai pārtikas iegādei! - Alūksnes novads

Pašvaldība aicina atsaukties iedzīvotājus, kam ārkārtējās situācijas dēļ nepieciešama palīdzība medikamentu vai pārtikas iegādei!

Ņemot vērā ārkārtas situāciju valstī, Alūksnes novada pašvaldība aicina pieteikties iedzīvotājus, kuriem būtu nepieciešams palīdzēt ar pārtikas preču vai zāļu piegādi.

Gadījumos, ja nespējat sevi nodrošināt ar pirmās nepieciešamības pārtikas precēm vai medikamentiem, ja jums nav uz vietas neviena tuvinieka vai citas atbalsta personas (draugi, attālāki radi, kaimiņi) un citu resursu, aicinām sazināties ar Sociālo lietu pārvaldi, lai vienotos par palīdzības iespējām.

Lūdzam sazināties ar Alūksnes novada Sociālo lietu pārvaldi: 64335008, 64335009, 27865635, 25771189 vai e-pastu slp@aluksne.lv. Pagastos lūdzam sazināties ar konkrētā pagasta sociālo darbinieku. Pagastu pārvalžu kontaktinformācija: https://aluksne.lv/index.php/pasvaldiba/kontakti/pagastu-parvaldes/

Alūksnes novada iedzīvotāji tiek lūgti sazināties ar sev tuvākajiem iedzīvotājiem, kaimiņiem, draugiem vai radiniekiem, kas ārkārtas situācijas varētu būt pakļauti lielākam riskam – seniori, vientuļie vecāki – un apzināt viņu nepieciešamību pēc iespējamas palīdzības.

Skip to content