Alūksnes pilsētas bibliotēka Digitālās nedēļas laikā aicina uz informācijas meklēšanas treniņu “Atrast pavasari” - Alūksnes novads

Alūksnes pilsētas bibliotēka Digitālās nedēļas laikā aicina uz informācijas meklēšanas treniņu “Atrast pavasari”

Šobrīd sava ikdiena jāplāno tā, lai mājās pavadītu vairāk laika nekā gribētos, tāpēc informācija par e-pakalpojumiem, internetā jau iepriekš pieejamiem vai no jauna pievienotiem resursiem, ko varam izmantot attālināti – izglītībai, darbam vai izklaidei – kļuvusi īpaši aktuāla.

Šonedēļ, Digitālajā nedēļā, kaut arī tās klātienes pasākumi ir pārcelti, katru dienu būs iespējams skatīties interesantas tiešraides, kas stāstīs par digitālajām iespējām un tehnoloģijām (https://eprasmes.lv/tiesraides/).

Aicinām piedalīties aktivitātē, kas Alūksnes pilsētas bibliotēkā Digitālās nedēļas ietvaros jau pāris gadus bijusi tradīcija – attālinātā informācijas meklēšanas konkursā! Pavasara tematika izklaidei, meklēšanas process – lai iepazītu bibliotēku veidotos katalogus, datubāzes un citus kultūras resursus.

Informācijas meklēšanas uzdevumi tiks publicēti 25. martā, atbilžu iesūtīšana līdz 26. marta plkst. 12.00. Iesniegtās atbildes tiks apkopotas un rezultāti publicēti piektdienas, 27. marta, pēcpusdienā.

Pareizo atbilžu iesūtītāji piedalīsies izlozē, saņemot balvas no konkursa atbalstītāja SIA „Lonas Latvija”.

Konkursa meklēšanas uzdevumi.

Iveta Ozoliņa
Alūksnes pilsētas bibliotēkas direktore

Skip to content