Atbalstīts Alūksnes Mākslas skolas projekts - Alūksnes novads

Atbalstīts Alūksnes Mākslas skolas projekts

 Alūksnes Mākslas skolas projekts Valsts Kultūrkapitāla fonda  mērķprogrammas “Vizuālās mākslas izglītības iestāžu materiāli tehniskās bāzes uzlabošana” 2020. gada  projektu konkursā guvis atbalstu, saņemot atbalstu 487 eiro apmērā.

 Alūksnes Mākslas skolas projekts paredz atjaunot skolas materiāli tehnisko bāzi ar 2 šujmašīnām un gludināšanas ierīci un gludināmo dēli, lai pilnveidotu un uzlabotu profesionālās ievirzes izglītības programmas “Vizuāli plastiskās māksla”  “Darbs materiālā – Tekstildizains” apguvi,  paplašinātu audzēkņu radošo darbu realizācijas iespējas.

 Par projekta līdzekļiem skola iegādājusies šujmašīnas Singer Brilliance6180 un Singer Heavy Duty 4432, tvaika gludināšanas sistēmu Jata. Par līdzfinansējumu no skolas budžeta līdzekļiem iegādāts gludināmais dēlis.

 Šogad iegūtais papildinājums un  2018. gadā ar VKKF un Alūksnes pašvaldības atbalstu  iegādātās izšūšanas mašīnas BERNINA 770QE ar programmatūru un moduļiem  ļauj audzēkņiem apgūt laikmetīgas tehnoloģijas  un tās realizēt materiālā.

Skip to content