Aicinām pieteikt jaundzimušos mazuļus sumināšanai Alūksnes pilsētas svētkos - Alūksnes novads

Aicinām pieteikt jaundzimušos mazuļus sumināšanai Alūksnes pilsētas svētkos

Alūksnes pilsētas svētkos, sestdien, 1. augustā, pulksten 12.00 pie Alūksnes Jaunās pils suminās jaundzimušos alūksniešus. Aicinām pieteikt dalībai pasākumā no 2019. gada pilsētas svētkiem līdz šī gada pilsētas svētkiem dzimušos mazos alūksniešus!

Jaundzimušo alūksniešu sveikšana ir tradīcija, kas izveidojusies jau vairāku gadu garumā – tie mazuļi, kuri dzimuši laikā kopš iepriekšējiem pilsētas svētkiem līdz šiem, un, kuru dzīvesvieta ir deklarēta Alūksnes pilsētas teritorijā, pilsētas svētkos saņem Alūksnes Kultūras centra un pašvaldības īpaši sarūpētas dāvanas.

Sakarā ar Vispārīgo datu aizsardzības regulu, svētku rīkotāji aicina jaundzimušo mazuļu vecākus, kuri vēlas un ir ar mieru, ka viņu mazuli sumina šajā pasākumā, pieteikties dalībai tajā, rakstot uz e-pasta adresi sanita.berzina@aluksne.lv vai personīgi Alūksnes Kultūras centrā, Brūža ielā 7, Alūksnē, tā darba laikā. Lūdzam mazuļus pieteikt līdz 31. jūlija pulksten 10.00!

Piesakoties dalībai pasākumā, jānorāda mazuļa vārds un uzvārds, dzimšanas gads un datums. Piesakot bērniņu šim pasākumam, jūs piekrītat personas datu apstrādei.

Ja, ņemot vērā situāciju sakarā ar COVID-19 izplatību, tomēr nevēlaties kopā ar mazuli apmeklēt pasākumu vai arī vienkārši uz pasākumu netiekat, īpašo velti varēsiet saņemt pēc svētkiem Alūksnes Kultūras centrā, iepriekš sazinoties pa tālruni 64322105 vai e-pastu sanita.berzina@aluksne.lv.

Sagatavoja: Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content