LTRK aicina uzņēmējus dalībai “Vidzemes uzņēmēju dienas 2020” - Alūksnes novads

LTRK aicina uzņēmējus dalībai “Vidzemes uzņēmēju dienas 2020”

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Vidzemes reģionālā nodaļa aicina pieteikties uzņēmējus, valsts un pašvaldības iestādes, profesionālās un augstākās izglītības iestādes, amatniekus un mājražotājus dalībai “Vidzemes uzņēmēju dienās  2020”, pasākuma norise bija iecerēta maijā, bet ierobežojumu dēļ tā tika pārcelta uz rudeni 18. un 19. septembri. Pasākums, kā ierasts norisināsies Valmieras kultūras centrā, Rīgas ielā 10 un laukumā pie Hanzas sienas Valmierā.

 Jau 23.gadu „Vidzemes uzņēmēju dienas” pulcēs dažādu jomu un lieluma uzņēmumus, lai divu dienu garumā ar saviem piedāvājumiem iepazīstinātu Vidzemes, citu reģionu apmeklētājus. Lai gan COVID-19 apstākļos šis gads ir visiem mums īpašs, tomēr dalībnieku ilggadējā uzticība ļauj ticēt, ka mums kopā izdosies pasākums tikpat  aizraujošs un interesants, kā iepriekš, ievērojot visus aktuālos pulcēšanās ierobežojumus.

„Biznesa izstādes ir lieliska platforma, kurā ikviens var parādīt savu biznesu un  tā būtību, dibināt jaunus kontaktus un veidot sadarbību. Šāda veida pasākumos nereti tiek atrasti jauni partneri, ārpakalpojumu sniedzēji vai arī jauni klienti. Mācību iestādēm, tā ir iespēja akcentēt profesionālo vidējo un augstāko izglītību, tā ir iespēja sniegt informāciju par mācību programmām. Izstāde noteikti jāizmanto kā iespēja uzklausīt ieteikumus no citiem cilvēkiem. Tieši šo iemeslu dēļ dalība izstādēs tiek vērtēta daudz augstāk nekā ieguldījums standarta reklāmas kampaņās, ” uzsver LTRK Vidzemes nodaļas vadītājs Juris Sleņģis.

LTRK Vidzemes nodaļa aicina piedalīties ikvienu interesentu Vidzemes lielākajā biznesa pasākumā  uzņēmējiem.

Pieteikšanās dalībai izstādē līdz 2020.gada 21.augustam, sūtot pieteikumus uz e-pastu: vidzemesizstade@gmail.com

Plašāka informācija pieejama, zvanot pa tālruni: 20264530. Aktuālā informācija, kā arī pieteikums-līgums pieejams mājas lapā www.vidzemesizstade.lv.

„Vidzemes Uzņēmēju dienas 2020” organizē LTRK Vidzemes reģionālā nodaļa sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldību.

Skip to content