Disku golfa svētki Alūksnē - Alūksnes novads

Disku golfa svētki Alūksnē

Disku golfa klubs “Ufogolf” turpina pērn iesākto disku golfa turnīru ciklu “UFO TŪRE”, ceļojot pa Latvijas mazajiem disku golfa laukumiem. Aiz muguras jau četri posmi un pēc Alūksnes UFO nolaidīsies vēl Palsmanē, Balvos un finālā Rīgā.

UFO TŪRE kalendārā iekļauti 10 turnīri, kas norisinās vienu reizi mēnesī, ar mērķi popularizēt sportu un kopā ar disku golfa spēlētājiem ceļot pa Latviju, spēlējot disku golfu. UFO TŪRE kalendāra turnīru ciklā tiek iekļautas tādas pilsētas kā Vilce, Lielvārde, Valmiera, Kandava, Odziena, Cēsis, Alūksne, Palsmane, Balvi un Rīga. Katrā laukumā jābūt vismaz 9 groziem, bet ne vairāk par 18. Katrā pilsētā izspēlējam 2 apļus un pēc rezultātiem apbalvojam 3 labākos katrā grupā. Spēlētāju grupas – vīrieši, kas māk spēlēt; vīrieši, kuri mācās spēlēt; sievietes, kas māk spēlēt; sievietes, kuras mācās spēlēt; jaunieši. Sacensības norit draudzīgā gaisotnē, kur visi ir gatavi pamācīt katru, kurš ir gatavs apgūt disku golfu.

Veiksmīgi noritējuši jau četri pasākumi un “UFO TŪRE” laukumos pulcējis 109 unikālos spēlētājus. Neticami daudz spēlētāji ieradās uz “UFO TŪRE – LIELVĀRDE”, kas vēl nevienā posmā nav pārspēts (51 spēlētāji), kas zina, varbūt Alūksnē būs jauns rekords. Turnīri mazajos laukumos un ceļošana pa Latviju papildina ierasto disku golfa spēles gaitu, padarot pulcēšanos aizraujošāku un unikālāku, ievērojot noteiktos jaunos drošības standartus par 2m distancēšanos.

Pēc Alūksnes UFO TŪRE ceļos uz Palsmani (5. septembrī), pēc tam uz Balviem (24. oktobrī) un finālā visi dalībnieki satiksies Rīgā (14. novembrī).

Galvenais UFO TŪRES atbalstītājs ir Fazer Latvija. Ilzozes galvenais atbalstītājs jau otro sezonu ir Tallink Latvija, kurš izlozes kārtā kādam no visiem dalībniekiem dāvina karalisku ceļojumu uz Zviedriju 4 personām. Izlozē tiek izlozēta arī “Reiņa trases” golfa apmācību dāvanu karte 4 personām. Unikāla piemiņa labākajiem savās grupās sarūpējis uzņēmums no Talsiem “FVK Mēbeles”, kurš dāvina medaļas. Tāpat katrā posmā ir pilsētas sarūpētas dāvanas dalībniekiem.

Tiekamies 15.augustā Alūksnē – Mežinieku disku golfa laukumā!

Informāciju sagatavoja – Agnis Vītols, UFOGOLF īpašnieks

Skip to content