Alūksnes mazdārziņu teritoriju atkritumu apsaimniekošana - Alūksnes novads

Alūksnes mazdārziņu teritoriju atkritumu apsaimniekošana

Alūksnes novada pašvaldība ar uzņēmumu Pilsētvides Serviss SIA ir vienojušies par atkritumu apsaimniekošanas sakārtošanu mazdārziņos “Kalnadruvas”, “Pullans” un “Sīļi”.

Lai šo teritoriju iedzīvotājiem, zemes lietotājiem un dārziņu apsaimniekotājiem nebūtu jāplāno atkritumu izvešana ārpus teritorijas vai to dedzināšana uz vietas, aicinām slēgt atkritumu apsaimniekošanas līgumus, tā uzlabojot gaisa kvalitāti un apkārtējās vides tīrību.

Atkritumu apsaimniekošanas līgumu iespējams noslēgt Pilsētvides Serviss SIA Klientu apkalpošanas centrā Rūpniecības ielā 8F, Alūksnē (tālr. nr. 26622989, 64382838; darba laiks darba dienās no pl.8.00-17.00, pārtraukums no pl.12.00-13.00).

Noslēdzot līgumu, iedzīvotājiem turpat būs iespēja iegādāties īpaši marķētus maisus ar Pilsētvides Serviss SIA logo. Tos, pēc piepildīšanas un novietošanas atvēlētajā laukumā mazdārziņu teritorijā, katru ceturtdienu izvedīs Pilsētvides Serviss SIA atkritumu savākšanas auto. Maisa cena 2.25 EUR / gab. (t.sk. PVN), tā tilpums – 100 l, maksimālā celtspēja – 20 kg, minimālais viena pirkuma apjoms – 3 maisi.

Plānotās atkritumu maisu savākšanas vietas mazdārziņos: Kalnadruvu iela, Mežkalna iela, Ievu iela, Dzeņu iela 2, Pleskavas iela 4, vieta pie Pullans 59/Pullans50.

Atkritumu savākšanas vietas jau ir izveidotas un tur uzstādītas informatīvās zīmes. Lūgums atvēlētajā teritorijā novietot tikai marķētos Pilsētvides Serviss SIA maisus. Pretējā gadījumā būsim spiesti lūgt pašvaldības policijas palīdzību neapzinīgo atkritumu radītāju uzraudzībai un sodīšanai.

Informācija par sadzīves elektropreču nodošanas iespējām Alūksnē:

  • Ekolaukumā sadzīves elektropreces var nodot tikai fiziska persona, kura ir noslēgusi līgumu ar Pilsētvides servisu;
  • Vēlams lielāku daudzumu elektropreču vest konkrētajās akcijas dienās, kuras regulāri tiek izsludinātas;
  • Elektropreces tiek pieņemtas tikai neizjauktā veidā (darbiniekam ir tiesības atteikt pieņemšanu, ja atvest ledusskapis, piemēram bez motora);
  • Pilsētvides serviss pieņem arī lielgabarīta elektropreces, taču jāatceras, ka vedot līgumam ir jābūt līdzi. ( pirmie 40kg no preces svara klientam ir bez maksas).
Skip to content