Sāksies tehnoloģiskais pārtraukums Baložu bulvāra pārbūves darbiem - Alūksnes novads

Sāksies tehnoloģiskais pārtraukums Baložu bulvāra pārbūves darbiem

Līdz šim ir izbūvēta lietus ūdens kanalizācija, elektrolīnija ielas apgaismojumam, kā arī ietves konstrukcija. Ielai līdzās esošajā grāvī izbūvēta jauna caurteka. 

Kad meteoroloģiskie apstākļi būs atbilstoši atlikušo būvdarbu tehnoloģiskajām prasībām, ielas brauktuvei un lielākajām nobrauktuvēm paredzēts ieklāt asfaltbetona segumu. Savukārt ietvēm un mazākajām nobrauktuvēm – bruģa segumu.  Tiks veikta grāvja tīrīšana un atlikušās caurtekas nomaiņa. Posmā no Parka ielas līdz SIA “Alūksnes enerģija” teritorijai ielas kreisajā pusē paredzētas sešas paralēlās stāvvietas vieglajām automašīnām.

Objektā būvdarbus veic SIA “Ceļinieks 2010”, uzrauga “Būvuzraugi LV” un autoruzraudzību nodrošina SIA “Projekts EAE”. Projektu vada Alūksnes novada pašvaldības projektu vadītāja Una Tetere-Teterovska.

Šis ir viens no Alūksnes novada pašvaldības projektiem, kas atbalstīts ar Ministru kabineta 2020. gada 15. jūlija rīkojumu “Par atbalstītajiem pašvaldību investīciju projektiem valsts aizdevumu piešķiršanai ārkārtējās situācijas ietekmes mazināšanai un novēršanai saistībā ar Covid-19 izplatību”. Projekta īstenošana sekmēs braukšanas komforta un drošības līmeņa uzlabošanos rekonstruētajā ielā, pilsētvides sakārtošanu un teritorijas sasniedzamību.

Sagatavoja: Sanita SPUDIŅA,
Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content