Saskaņoti Kalncempju un Pededzes pārvalžu projekti - Alūksnes novads

Saskaņoti Kalncempju un Pededzes pārvalžu projekti

 Alūksnes novada domes Finanšu komitejas sēdē decembrī domes deputāti saskaņoja divu pagastu pārvalžu projektus, kam līdzekļus piešķir no Alūksnes novada pašvaldības budžeta pagastu teritoriālo vienību infrastruktūras un vides kvalitātes uzlabošanas mērķprogrammas 2018.-2021. gadam.

 Finanšu komiteja saskaņoja Kalncempju pagasta pārvaldes infrastruktūras uzlabošanas projekta “Pagasta autoceļu posmu remontdarbi un piekabes iegāde” īstenošanas atlikušo daļu pagasta autoceļu posmu remontdarbu veikšanai par summu 5988 EUR.

 Pagasta autoceļa Ermiķi-Letes posma remontdarbiem no trim piedāvājumiem tirgus izpētes ceļā izvēlēts lētākais, ko piedāvā SIA “SORMA”. 5988 eiro tiks finansēti no mērķprogrammas, atlikušie nepilni 10 eiro – no pagasta pārvaldes ceļu uzturēšanas līdzekļiem. Ceļam nepieciešams noņemt malu apaugumu, veikt ceļa sāngrāvju pārtīrīšanu un ceļa segas pastiprināšanu. Darbus objektā varēs sākt tad, kad to ļaus laika apstākļi. Piekabi, kas nepieciešama teritorijas uzturēšanai un apsaimniekošanai, pagasta pārvalde iegādājusies jau pērn.

 Finanšu komiteja saskaņoja arī Pededzes pagasta pārvaldes infrastruktūras uzlabošanas projekta “Pededzes tautas nama lielās zāles grīdas seguma nomaiņa” īstenošanu par summu 16 625 EUR.

 Saskaņā ar pagasta pārvaldes veikto iepirkumu, darbus veiks SIA “SPORTA HALLE”. Šobrīd ar būvuzņēmumu ir noslēgts līgums par darbu veikšanu un tos pabeigt paredzēts februārī.

 Tautas nama lielajā zālē paredzēts veco, nolietojušos parketa grīdas segumu demontēt un tā vietā ieklāt jaunus oša koka grīdas dēļus, ka arī veikt citus ar jaunā grīdas seguma ieklāšanu saistītus darbus.

Evita Aploka,
Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content