Aicinām pieteikt jaundzimušos mazuļus sumināšanai Alūksnes pilsētas svētkos - Alūksnes novads

Aicinām pieteikt jaundzimušos mazuļus sumināšanai Alūksnes pilsētas svētkos

Alūksnes pilsētas svētkos, 31. jūlijā, no pulksten 11.00 līdz 13.00 Alūksnes Kultūras centrā suminās tos mazos alūksniešus, kas nākuši pasaulē kopš aizvadītā gada pilsētas svētkiem.

Jaundzimušo alūksniešu sveikšana ir tradīcija, kas izveidojusies jau vairāku gadu garumā – tie mazuļi, kuri dzimuši laikā kopš iepriekšējiem pilsētas svētkiem līdz šiem, un, kuru dzīvesvieta ir deklarēta Alūksnes pilsētas teritorijā, pilsētas svētkos saņem Alūksnes Kultūras centra un pašvaldības īpaši sarūpētas dāvanas.

Mazo alūksniešu sveikšanai pašvaldība aicina līdz 27. jūlija pulksten 10.00 pieteikt kopš pagājušā gada pilsētas svētkiem dzimušos un Alūksnes pilsētā deklarētos mazuļus. Jaundzimušo mazuļu vecāki, kuri vēlas un ir ar mieru, ka viņu mazuli sumina šajā pasākumā, aicināti pieteikties, rakstot uz e-pasta adresi sanita.berzina@aluksne.lv vai personīgi Alūksnes Kultūras centrā, Brūža ielā 7, Alūksnē, tā darba laikā. Piesakoties dalībai pasākumā, jānorāda mazuļa vārds un uzvārds, dzimšanas gads un datums. Pasākumā fotografēs un fotoattēlus izmantos pašvaldības publicitātes vajadzībām.

Ja kādu iemeslu dēļ ģimene nevar vai nevēlas piedalīties šajā pasākumā, aicinām pēc svētkiem sazināties ar Alūksnes Kultūras centru, rakstot uz e-pastu sanita.berzina@aluksne.lv vai zvanot pa tālruni 26520312 un vienoties par apsveikuma saņemšanas iespēju.

Skip to content