Informācija Alūksnes pilsētas svētku pasākumu apmeklētājiem - Alūksnes novads

Informācija Alūksnes pilsētas svētku pasākumu apmeklētājiem

Laivu pasākumu apmeklētājiem

Alūksnes pilsētas svētku laikā šogad notiks divi pasākumi, kurus skatītāji varēs vērot no laivām Alūksnes ezerā.

Piektdien, 30. jūlijā, pulksten 20.00 peldēšanas vietā “Vējiņš” notiks īpaša pirmizrāde – operdīva Sonora Vaice multimediālā monooperā “Cilvēka balss. Telefons”, ko skatītāji varēs vērot no ezera, atrodoties laivās.

Savukārt svētdien, 1. augustā, pulksten 13.00 Tempļakalna pakājē būs grupas “BET BET” 30 gadu jubilejas koncerts, ko arī skatītāji varēs baudīt, atrodoties laivās ezerā.

Abi minētie pasākumi būs bez maksas. Labākai redzamībai organizatori iesaka skatītājiem nodrošināties ar binokļiem.

!!! Covid-19 ierobežojumu dēļ laivā drīkst atrasties mājsaimniecības pārstāvji.

!!! Pasākumu skatītājiem, atrodoties laivās vai citos peldlīdzekļos, pret drošību uz ūdens jāizturas atbildīgi, skatītājiem jābūt uzvilktai glābšanas vestei. Laivu motoriem pasākumu norises laikā jābūt ar izslēgtu dzinēju, kā arī laivas nepieciešams noenkurot. Pirms, pēc un pasākuma laikā pārvietošanās iekšezerā, nepārsniedzot ātrumu 5 km/h.

Citiem ūdens peldlīdzekļiem minēto pasākumu laikā iekšezerā kustība nebūs atļauta.

 

Roberto Meloni koncerta apmeklētājiem

Sestdien, 30. jūlijā, pulksten 15.00 Alūksnes Kultūras centrā notiks Roberto Meloni un grupas “Dolce Vita” melodisko dziesmu koncerts. Ieeja koncertā ir bez maksas.

!!! Koncerta apmeklētājiem, tajā skaitā arī bērniem, būs jāuzrāda derīgs Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts un personu apliecinošs dokuments – pase vai ID karte.

 

Zaļumbaļļu apmeklētājiem

 Alūksnes pilsētas svētku laikā Alūksnes Kultūras centra stāvlaukumā notiks divas zalumballes. Piektdien, 30. jūlijā, no 22.00 līdz 02.00 svētku vakaru varēs pavadīt kopā ar grupu “Roja”, savukārt sestdien, 31. jūlijā, no 23.00 līdz 03.00 par mūziku zaļumballē gādās grupa “Laika upe”.

Zaļumbaļļu apmeklētāji aicināti uzturēties pasākuma teritorijā – tur būs iespēja iegādāties uzkodas un atspirdzinājumus, būs nodrošinātas arī tualetes.

!!! Ieeja pasākumā, uzrādot derīgu Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu (pase vai ID karte).

 

!!! Pasākumos, kuru apmeklēšanai jāuzrāda derīgs Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts, organizatori lūdz apmeklētājus jau savlaicīgi pirms ieejas pasākuma teritorijā sagatavot nepieciešamos dokumentus uzrādīšanai, lai izvairītos no liekiem satraukumiem un drūzmēšanās pie ieejas.

 

Vairāk informācijas par Alūksnes pilsētas svētku norisēm www.aluksne.lv.

Skip to content