Sveicieni Alūksnes pilsētas IzGAISMOTĀJIEM! - Alūksnes novads

Sveicieni Alūksnes pilsētas IzGAISMOTĀJIEM!

Straujiem soļiem tuvojas visu ilgi gaidītais pasākums – “IzGAISMO Alūksni 2021”!

 

Ņemot vērā visus ierobežojumus, šogad diemžēl nevaram rīkot kopīgo braucienu, tomēr, mēs nenolaidām rokas un pielikām visus spēkus, lai arī šogad mēs visi kopā varētu IzGAISMOT Alūksni!

Šogad brauciens būs nedaudz savādāks – spēles formātā, jo mēs katrs INDIVIDUĀLI vai vienas MĀJSAIMNIECĪBAS ietvaros varēsim doties “IzGAISMO Alūksni” braucienā – tam ir paredzēti divi maršruti.

 

Spēle notiks telefona aplikācijā ACTIONBOUND, kur, noskenējot izvēlētā maršruta QR kodu, varēsi doties kādā no piedzīvojumiem, kur paralēli būs iespēja pildīt dažādus uzdevumus, par ko iespējams tu (vai tava komanda) varēs izlozē iegūt lieliskas BALVAS no mūsu atbalstītājiem!

Viss ir ļoti vienkārši:

  1. Lejupielādē telefona aplikāciju: ACTIONBOUND
  2. Izvēlies maršrutu un noskenē tā QR kodu (MINI vai MIDI)*
  3. DODIES PIEDZĪVOJUMĀ (pēc fotoattēla un virziena bultiņas nosakot pieturpunktus uz kuriem jādodas un pildot uzdevumus)

*QR kodi ir redzami uz afišas

 

Mēs ļoti priecāsimies, Ja TU, mūsu MĪĻAIS IzGAISMOTĀJ sāksi savu braucienu no Alūksnes novada pašvaldības ēkas, kur būs izvietota visa informācija par braucienu, protams, vari sākt braucienu arī no savas dzīves vai arī citas ērtas vietas!

 

LIELS PALDIES VISIEM KURI MŪS ATBALSTĪJA UN, PROTAMS, LIELS PALDIES ARĪ ATBALSTĪTĀJIEM – tvaiks x ogle, BRANCHESS, STICK WITH US (Nadīnai Ladusai) Alūksnes Kultūras centrs, Alūksnes novads

Mūsu novadā ir atsaucīgi uzņēmēji! Atbalstīsim viņus!

 

BRAUCIENA LAIKĀ KATRS PATS IR ATBILDĪGS PAR CEĻU SATIKSMES NOTEIKUMU UN EPIDEMIOLOĢISKĀS DROŠĪBAS PASĀKUMU IEVĒROŠANU!

 

NEAIZMIRSI IZGAISMOT VELOSIPĒDU!

Tava JAUNO PRODUCENTU APVIENĪBA!

#izgaismoAlūksni2021 #ietinieslampiņās

Skip to content