Mārkalnē top foto izstāde - Alūksnes novads

Mārkalnē top foto izstāde

Janas Rāgas foto

Janas Rāgas foto

4. septembrī 12.00 pie Mārkalnes tautas nama atklās fotogrāfes Janas Rāgas fotogrāfiju izstādi “Ja es būtu ceļš” un notiks tikšanās ar autori.

 Daudzu mūsdienu cilvēku dzīve nav iedomājama bez telefona un fotokameras. Mēs iemūžinām ikdienišķus brīžus, pielasītos sēņu vai ogu grozus, saullēktus un saulrietus, skaistākās puķes mūsu dārzos, svētku mirkļus, ceļojumus… Mēģinām notvert to burvību un bieži dalāmies ar bildēm sociālajos tīklos. Fotogrāfe Jana Rāga internetā ievietoja fotogrāfiju ar Mārkalnes ceļu, caur kuru skatītājiem nodeva īpašu noskaņu un sajūtas. Tas bija tik fantastisks skats, ka uzrunāju viņu veidot izstādi „Ja es būtu ceļš”. Ko vien var saskatīt, izjust un nojaust, stāvot ceļa putekļos vai miglā tītā ceļmalā!

 Izstādē būs apskatāmas 36 lielformāta bildes  ar novada ceļiem, Mārkalnes pagasta skatiem un akmeņiem mūsu pagastā. Individuālam apmeklējumam septembrī un oktobrī jāpiesakās pie kultūras darba organizatores Sanitas Silirovas (tālrunis 25662273). Izstādes apmeklējumu iespējams apvienot ar ekskursiju pie nozīmīgākajiem akmeņiem Mārkalnē. Gaidīsim gan pieaugušos, gan bērnus izstādē ar līdzdarbošanos. Ieejas maksa bērniem līdz 12 gadu vecumam 1,00 EUR, pieaugušajiem – 1,50 EUR. Apskatīsim savu novadu!

Sanita Silirova,
kultūras darba organizatore Mārkalnē

 

Skip to content