Aptaujā noskaidros pasažieru pārvietošanās paradumus COVID-19 laikā - Alūksnes novads

Aptaujā noskaidros pasažieru pārvietošanās paradumus COVID-19 laikā

No šī gada 13. septembra SIA “Latvijas Sabiedriskais Autobuss” (LSA) veiks pasažieru aptauju, lai noskaidrotu kā viņi vērtē sniegto pakalpojumu kvalitāti, kā arī vai ir mainījušies pārvietošanās paradumi ar sabiedrisko transportu COVID-19 noteikto ierobežojumu dēļ.

 

Alūksnes, Balvu, Jelgavas, Kuldīgas un Saldus novada, kā arī Pierīgas – Ādažu, Baložu, Mārupes un Jaunmārupes novada iedzīvotājiem būs iespēja izteikt viedokli gan par maršrutiem, reisiem, sabiedriskā transporta izmantošanas regularitāti, vai un kā pārvietošanās paradumus ir ietekmējis COVID-19 pandēmijas laikā noteiktie ierobežojumi, kā arī par pakalpojuma un autobusu kvalitāti.

 

Šogad rūpējoties par pasažieru ērtībām anketu varēs aizpildīt gan elektroniski – internetā, apmeklējot mājas lapu www.bbus.lv izvēloties attiecīgo sadaļu, piemēram, Pierīga/jaunumi, kur būs pieejama anketa, gan pašvaldību mājas lapās, gan domes klientu apkalpošanas centros un bibliotēkās, lai seniori, kuri izmanto LSA pakalpojumus, var izteikt arī savu viedokli.

 

No šī gada 1. augusta vairākos LSA apkalpotajos maršrutos sāka kursēt 31 lielas ietilpības “VDL Futura” autobusi, 21 mazas ietilpības “VDL MIDEURO” uz Mercedes Benz Sprinter bāzes būvēti mikroautobusi. Rīgas kreisā krasta, Kuldīgas – Saldus vietējās nozīmes maršrutos kursē 9  “K-BUS E-SOLAR CITY” elektroautobusi un 11 vidējas ietilpības “K-BUS TOURIST 716” autobusi.

 

Aptauja norisināsies no 13. septembra līdz 1.oktobrim.

Par SIA “Latvijas Sabiedriskais Autobuss”

SIA “Latvijas Sabiedriskais Autobuss” reģionālos vietējas nozīmes un reģionālos starppilsētu pasažieru pārvadājumus nodrošina jau vairāk kā 60 gadus. Bez regulārajiem pasažieru pārvadājumiem uzņēmums nodrošina arī skolēnu pārvadājumus un piedāvā transporta nomu tūrisma vai kolektīviem braucieniem. Uzņēmums “Latvijas Sabiedriskais Autobuss” ietilpst “B-Bus” uzņēmumu grupā,  kas 2020. gadā ar 558 autobusiem Latvijā un Lietuvā apkalpoja 29 6161 746 milj. pasažieru 203 maršrutos, nodarbinot 965 darbiniekus.

Skip to content