SIRSNIŅA ZIEMASSVĒTKUS SVIN! - Alūksnes novads

SIRSNIŅA ZIEMASSVĒTKUS SVIN!

  Šogad Ziemassvētki pie “Sprīdīša” durvīm jau pieklauvēja nedaudz vairāk, kā nedēļu pēc Latvijas svētkiem. Jau 1.decembrī  pie bērnudārza tika manīti Rūķi, kuri dejojot un dauzoties sūtīja vēsti – tūlīt būs klāt Ziemassvētki!

  Gatavošanās svētkiem un svētku gaidīšanas laiks bija ļoti īss, jo jau 15.decembrī zālē pulcējās pirmie svinētāji. Katra grupiņa gatavoja savus svētkus. Daži tos sagaidīja kopā ar meža zvēriem, citi ar rūķiem. Lielākie bērni, kā “Meža mātes” grupiņa, gatavoja svinīgu koncertu “Ceļā uz Ziemassvētkiem”, bet “Karaļpils” bērni un skolotājas kopīgi ielūkojās zvaigžņotajās debesīs.

  Tā, dziedot, dejojot un cepot piparkūkas, pagāja šis pirmssziemassvētku laiks. Bērni saņēma, atrada, meklēja savas Ziemassvētku dāvanas, bet, kad “Laimīgās zemes” grupiņas bērni savā dziesmiņā jautāja: “Bet, kad tētim, mammai prasu, kas ir atnests jums? ”, atbilde skanēja: ”Viņi teic, ka dāvana esi abiem mums!” (“Ziemassvētku dāvana” Kārlis Vērdiņš).

Tā nu mēs savu Ziemassvētku prieku nofilmējām un kā dāvanu nosūtījām saviem vismīļākajiem. Un novēlam visiem, lai šajos Ziemassvētkos arī jūsu sirsniņās iemājo Ziemassvētku prieks!

 

SIRSNIŅA ZIEMASSVĒTKUS SVIN!SIRSNIŅA ZIEMASSVĒTKUS SVIN! SIRSNIŅA ZIEMASSVĒTKUS SVIN!SIRSNIŅA ZIEMASSVĒTKUS SVIN! SIRSNIŅA ZIEMASSVĒTKUS SVIN! SIRSNIŅA ZIEMASSVĒTKUS SVIN!

Sagatavoja: mūzikas skolotājas Vita VĒRDIŅA un Linda BERKULE,

Foto: grupu skolotājas

Skip to content