Talkojam “Pienenītē” - Alūksnes novads

Talkojam “Pienenītē”

Alūksnes PII „Pienenīte” aktīvi piedalījās bērnudārza teritorijas sakopšanā un labiekārtošanā. Šogad talkas laikā tika savākti vairāki atkritumu maisi, talkā piedalījās gan skolotājas, gan tehniskie darbinieki.

Aktīvākie talcinieki negaidīja Lielās talkas dienu, lai uzsāktu apkārtējās vides sakopšanu un bērnudārza teritorijas kārtošanu, līdz ar to lielāko daļu darbu paveica jau līdz 24. aprīlim. Tika paveikti daudz darbi: veco, sauso koku zaru izzāģēšana; lapu sagrābšana aiz žoga; lielās puķu dobes sakārtošana; krūmu izrakšana un pārstādīšana; tika uzrušinātas mazās puķudobes pie nojumēm; bērnudārza teritorijas uzkopšana, kā arī tika sagatavotas smilšu kastes vasaras sezonai.

Uzrokot puķu dobes tika pamanītas sliekas, kas radīja bērnos interesi tikta veikti pētījumi par slieku dzīvi. Radās maketi, kuros bērni atainoja redzēto un varēja dalīties pieredzē ar citu grupu bērniem.

Paldies talkas dalībniekiem par aktivitāti un paveikto darbu!

Talkojam “Pienenītē” Talkojam “Pienenītē” Talkojam “Pienenītē” Talkojam “Pienenītē”Talkojam “Pienenītē” Talkojam “Pienenītē”

Skip to content