PII “ Pienenītē” svinēja ČETRDESMIT OTRO izlaidumu - Alūksnes novads

PII “ Pienenītē” svinēja ČETRDESMIT OTRO izlaidumu

Bērnība nekad nebeidz skanēt,
Visu mūžu tā saaug un sauc.
Bērnība- tā ir apburta planēta,
Kur lielajiem ieiet nav ļauts
Tur citādi smaržo
Un citādi vēji šalc
Un sapnis vēl neskarts un balts.
No sākuma rāda mums pūķi,
Un rūķīšus, vakars, kad tumst,
Bet vēlāk jau sapņos gaidoša princese skumst.
Bērnība nekad nebeidz skanēt,
Visu mūžu tā sauc un sauc…

 

Ar aktīvu rosību un priecīgu satraukumu tika pavadīta 2021.gada 27. un 28. maija dienas, kad PII “ Pienenītē” svinēja nu jau ČETRDESMIT OTRO izlaidumu- iestādi absolvēja 33 bērni no “Pūcīšu”, “Taurenīšu” un “Skudriņu” grupām.

Saistībā ar ārkārtas situācijas ierobežojumiem, šogad bija savādāks – izlaiduma svinības, jautrā un nepiespiestā gaisotnē notika tikai grupu bērniem bez vecākiem, bet tas prieku nemazināja.

Izlaidumu laiks pienācis ar saules stariem logos, svētku rotā sapostu bērnudārzu, siltumu, gaismu un prieku, kas iemājo katra bērna sirsniņā.

Grupas biedri bija sagatavojuši saviem draugiem priekšnesumus un pārsteigumus. Katras grupas skolotājas padomājušas lai katram absolventam šī diena ir īpaša.

PII “ Pienenītē” svinēja ČETRDESMIT OTRO izlaidumuPII “ Pienenītē” svinēja ČETRDESMIT OTRO izlaidumu PII “ Pienenītē” svinēja ČETRDESMIT OTRO izlaidumu PII “ Pienenītē” svinēja ČETRDESMIT OTRO izlaidumu PII “ Pienenītē” svinēja ČETRDESMIT OTRO izlaidumu PII “ Pienenītē” svinēja ČETRDESMIT OTRO izlaidumu PII “ Pienenītē” svinēja ČETRDESMIT OTRO izlaidumu

Skip to content