Ģimeņu sporta diena - Alūksnes novads

Ģimeņu sporta diena

Pienenītei ir uzskats, ka kustības ir viena no mūsu organisma vitālajām vajadzībām, kustībai kopā ar ģimeni ir dubults pienesums, jo kopā būšana ir kā liela vitamīnu deva, kas stiprina gan veselību, gan ģimeni.

18. aprīlī Alūksnes sporta centru piepildīja sportiska un bērnu čalām bagāta atmosfēra, jo šajā dienā notika pirmsskolas izglītības iestādes “Pienenīte” ģimeņu sporta diena. Kopīgas sporta dienas ir bijušas jau iepriekš, bet nu jau otro gadu tā norisinās tieši Sporta centrā un tik kuplā skaitā, un kļūs par ikgadējo PII “Pienenīte” ģimeņu sporta dienu.

Atklājot sporta dienu, sportot gribētājus sveica un sportisku garu novēlēja PII “Pienenīte” vadītāja Ingūna Dovgāne un sporta skolotāja Arita Bērziņa.

Tika dots vārds katrai grupai vārds, lai prezentētu savus sportiskos saukļus. Tāpat sporta dienā viesojās jautrie ABJC jautrie zaķi, kas pirms komandu stafetēm un citām aktivitātēm censoņiem novadīja nelielu iesildīšanos un novēlēja labu noskaņojumu un izturību pasākuma laikā.

Bērniem tika sagatavotas daudzveidīgas aktivitātes, radot kustību prieku un interesi par fiziskām aktivitātēm. Komandas pārvietojās pa dažādiem maršrutiem, stafetēs bija nepieciešama izturība, uzmanība un veiklība.

Sporta dienas noslēgumā, par sportisku un aktīvu darbošanos, katra komanda gardu pārsteigumu, lai būtu enerģija nākamās dienas aktivitātēm bērnudārzā.

Šādas kopīgas sportiskās aktivitātes ir vieta, kur vecāks ierauga savu bērnu kā potenciālo sportistu, kā arī bērnos tiek radīta vēlme nodarboties ar kādu no sporta veidiem.

Paldies bērniem, bērnu vecākiem un pedagogiem un skolotāju palīgiem par dzirkstošo sportot prieku, kopā darbošanos un azartisko piedalīšanos!

Paldies arī Alūksnes sporta centram par uzņemšanu un ABJC par sadarbību. Lai kustīgs pavasaris.

Ģimeņu sporta dienaĢimeņu sporta diena Ģimeņu sporta diena Ģimeņu sporta diena Ģimeņu sporta diena Ģimeņu sporta diena Ģimeņu sporta diena Ģimeņu sporta diena

Skip to content