TIKŠANĀS ATCELTAS! Zeltiņu pagasta iedzīvotājus aicina uz tikšanos par pašvaldības finansējuma izlietojumu pagasta attīstībai - Alūksnes novads

TIKŠANĀS ATCELTAS! Zeltiņu pagasta iedzīvotājus aicina uz tikšanos par pašvaldības finansējuma izlietojumu pagasta attīstībai

Zeltiņu pagasta iedzīvotājus aicina uz tikšanos par pašvaldības finansējuma izlietojumu pagasta attīstībaiSakarā ar Covid-19 saslimstības palielināšanos 7. un 8. februārī plānotās tikšanās ar iedzīvotājiem IR ATCELTAS!

7. februārī 17.30 Zeltiņu pagasta pārvaldē un 8. februārī 16.00 Zeltiņu tautas namā pagasta pārvalde aicina iedzīvotājus uz tikšanos par Alūksnes novada pašvaldības mērķprogrammas pagastu infrastruktūras un vides kvalitātes uzlabošanai finansējuma izlietojumu Zeltiņu pagastā 2022. gadā.

Sakarā ar to, ka šobrīd sanāksmēs drīkst piedalīties ierobežots dalībnieku skaits, aicinu iedzīvotājus pieteikties uz tikšanos pa tālruni 26520677, izvēloties sev vēlamo laiku un vietu. Ierodoties uz pārrunām, jāuzrāda sadarbspējīgs Covid-19 sertifikāts un jābūt maskām.

Elita Laiva,
Zeltiņu pagasta pārvaldes vadītāja

Skip to content