EKOSKOLAS GADA TĒMAS “ŪDENS” DARBI 1.GRUPĀ - Alūksnes novads

EKOSKOLAS GADA TĒMAS “ŪDENS” DARBI 1.GRUPĀ

Marts – Ekoskolas ūdens mēnesis. Šajā mēnesī vairāk iepazinām ūdeni mums apkārt un ūdens pielietojumu ikdienā. Grupas telpās tika veikti dažādi aizraujoši eksperimenti, pildījām Ekoskolas Ūdens tēmas simbola – Medūzas – sagatavotos uzdevumus, kā arī apmeklējām, iepazinām un pētījām dažādas ūdenstilpnes mūsu pilsētā.

Bērni ikdienā reizēm vēl neizprot ūdens nepieciešamību un taupīšanas iespējas, nozīmi mūs dzīvēs, tāpēc ir tik interesanti kopā ar viņiem to atkārot un izzināt!

 Šī mēneša laikā bērni iepazina ūdeni no dažādām pusēm, gan kā sniegu, gan kā ledu, gan arī peļķēs un dažādās ūdens pārvērtībās. Eksperimentējām, izmēģinājām zemledus “makšķerēšanu” grupā,  devāmies plogingā uz ūdenstilpnēm. Protams, rūpējāmies arī  par augiem savā grupā, kā arī jaunajiem stādiem- sīpollokiem, dillēm.

Lai labāk atcerētos ūdens pielietojumu mūsu grupā un ikdienā, kopā ar bērniem tika izveidota digitālā grāmata – “Kā 1. grupa izmanto ūdeni?”

Ja vēlies iepazīties ar mūsu grāmatu, izmanto saiti:

https://read.bookcreator.com/fHn84B2iGsghQx4I4PO1ukdTsWJ3/qBfTuloRRVOq925BsRNxvQ

EKOSKOLAS GADA TĒMAS “ŪDENS” DARBI 1.GRUPĀ EKOSKOLAS GADA TĒMAS “ŪDENS” DARBI 1.GRUPĀ EKOSKOLAS GADA TĒMAS “ŪDENS” DARBI 1.GRUPĀ

Sagatavoja: 1.grupas skolotāja Signe KAPARŠMITE

Skip to content