Kur pasūtīt ēku numura un nosaukuma zīmi? - Alūksnes novads

Kur pasūtīt ēku numura un nosaukuma zīmi?

Kur pasūtīt ēku numura un nosaukuma zīmi?Iedzīvotāji vērsušies pašvaldībā ar jautājumu, kur iespējams pasūtīt ēku numura (nosaukuma) zīmes.

 

 Informējam, ka pašvaldības aģentūra “SPODRA” ar šāda pakalpojuma sniegšanas organizēšanu vairs nenodarbojas. Šobrīd ir divas iespējas, kā pasūtīt numura vai nosaukuma zīmes izgatavošanu:

  • klātienē SIA “Vidzemes papīrs” veikalā Alūksnē;
  • internetā kādā no uzņēmumiem, kas nodarbojas ar šāda pakalpojuma sniegšanu.

 

 Atgādinām, ka 2015. gada 29. oktobra saistošie noteikumi Nr.21/2015 “Par kārtību, kādā izvietojamas un noformējamas ielu nosaukuma plāksnes, ēku numura (nosaukuma) zīmes Alūksnes novadā” nosaka ēku īpašnieku vai tiesisko valdītāju atbildību par  ēku numura (nosaukuma) zīmju izvietošanu un uzturēšanu. Ar minētajiem saistošajiem noteikumiem lūdzam iepazīties pašvaldības tīmekļvietnē www.aluksne.lv sadaļā Pašvaldība/Dokumenti/Saistošie noteikumi.

 

 Ēkas numura (nosaukuma) zīmei jābūt izgatavotai atbilstoši saistošo noteikumu 4. un 5. pielikumā noteiktajam paraugam. Tajā jānorāda ielas nosaukums un ēkas numurs vai nosaukums. Var norādīt arī ziņas par īpašuma piederību, piemēram, īpašnieka vārda pirmo burtu un uzvārdu vai juridiskas personas nosaukumu, vai arī ēkas piederību norādot kā privātīpašums, kopīpašums, pašvaldības īpašums vai valsts īpašums.

Kur pasūtīt ēku numura un nosaukuma zīmi?

Skip to content