Aicina atsaukties novada stiprās ģimenes dalībai godināšanas pasākumā - Alūksnes novads

Aicina atsaukties novada stiprās ģimenes dalībai godināšanas pasākumā

 Augusts Latvijā izsenis bijis tradicionāls kāzu laiks, kad iemīlējušies pāri vasaras pilnbriedā saista savas dzīves, apliecinot savu mīlestību ar laulības zvērestu. Taču droši varu teikt, ka augusts ir ne tikai laiks, kad precas, bet arī laiks, kad atzīmēt kāzu jubilejas.

 

 Alūksnes novada Dzimtsarakstu nodaļa 2022. gada 13. augustā Alūksnes novada Kultūras centrā organizē “Alūksnes novada stipro ģimeņu godināšanas pasākumu”, tādēļ aicinām līdz 25. jūlijam atsaukties un pieteikt dalību šajā pasākumā laulātos pārus, kuri laulībā nodzīvojuši 50 un vairāk gadu, un kuru dzīvesvieta deklarēta Alūksnes novadā.

 Pieteikties var pa tālruņiem 64322809, 26360529, rakstot uz e-pasta adresi: dzimtsaraksti@aluksne.lv vai personīgi Alūksnes novada Dzimtsarakstu nodaļā Dārza ielā 11, Alūksnē, 111. vai 113. kabinetā katru darba dienu no plkst. 08.00 līdz 13.00, no 14.00 līdz 17.00. Piesakoties dalībai pasākumā, jānorāda laulāto vārds un uzvārds, kad un kur laulība reģistrēta.

 Piesakoties šim pasākumam, jūs piekrītat personas datu apstrādei. Pasākumā fotografēs un fotoattēlus izmantos pašvaldības publicitātes vajadzībām.

 

Inga Ozoliņa,
Alūksnes novada Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja

Skip to content