Uz kapusvētkiem aicina doties ar sabiedrisko transportu vai kājām - Alūksnes novads

Uz kapusvētkiem aicina doties ar sabiedrisko transportu vai kājām

Alūksnes kapusvētki allaž ir pulcējuši lielu apmeklētāju daudzumu, līdz ar to arī lielu transportlīdzekļu skaitu. Ņemot vērā, ka šobrīd ir sākta Miera ielas pārbūve, tas var radīt papildu sarežģījumus autobraucējiem, tādēļ Alūksnes novada pašvaldība aicina visus, kam tas ir iespējams, uz kapusvētkiem 7. augustā doties kājām vai ar sabiedrisko transportu un izvairīties no braukšanas ar privāto transporta līdzekli.

 

7. augustā kursēs bezmaksas papildu sabiedriskā transporta reisi maršrutā Autoosta-Kapsēta-Autoosta no pulksten 9.00 līdz 15.00. Līdzīgi kā citos gados, autobusi no viena un otra galapunkta aties, tiklīdz būs piepildījušies ar pasažieriem. Šos reisus apmaksās Alūksnes novada pašvaldība.

 

Iedzīvotājiem, kam ir kustību traucējumi, gados veciem cilvēkiem būs iespējams ar automašīnu uzbraukt Lielo kapu teritorijā, tomēr jārēķinās, ka to vajag darīt laikus – ņemot vērā citu gadu pieredzi, prognozējams, ka pēc pulksten 11.00 kapu teritorijā var vairs nebūt vietas automašīnu novietošanai. Tādēļ iedzīvotāji tiek aicināti šos braucienus plānot laikus.

 

SAGATAVOJA: Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības
Centrālās administrācijas sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content