Lemj par veloparka 2. kārtas finansējumu - Alūksnes novads

Lemj par veloparka 2. kārtas finansējumu

29. septembrī pašvaldības domes sēdē deputāti pieņēma lēmumu atbalstīt pašvaldības investīciju projekta “Aktīvās atpūtas parka izbūve Alūksnē, 2. kārta” īstenošanu un apstiprināt projekta izmaksas 218 660 EUR.

 

 Aktīvās atpūtas jeb veloparka projekta īstenošanai 2022. gadam attiecināmo izmaksu nodrošināšanai paredzēts izdalīt no atsavināšanas procesā iegūtajiem līdzekļiem 109 330,00 EUR apmērā, 2023. gadam attiecināmās izmaksas 109 330,00 EUR apmērā nodrošinās no pašvaldības nākamā gada budžeta.

 Vienlaikus par spēku zaudējušu tika atzīts domes 2022. gada 15. jūnija lēmumu Nr. 238 “Par projektu “Aktīvās atpūtas parka izbūve Alūksnē””, kas paredzēja projekta pieteikuma iesniegšanu Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijā, lai pretendētu uz valsts aizdevumu pašvaldībai saskaņā ar MK noteikumiem “Noteikumi par kritērijiem un kārtību, kādā 2022. gadā tiek izvērtēti un izsniegti valsts aizdevumi pašvaldībām Covid-19 izraisītās krīzes seku mazināšanai un novēršanai”.

 Aizdevuma piešķiršana pašvaldības projektam netika atbalstīta, tādēļ, lai izbūvētu aktīvās atpūtas parka 2. kārtu, šie darbi jāfinansē no pašvaldības budžeta.

 

Evita Aploka,
Alūksnes novada pašvaldības
Centrālās administrācijas Sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content