Malienā īsteno iedzīvotāju rosinātu projektu - Alūksnes novads

Malienā īsteno iedzīvotāju rosinātu projektu

Malienā īsteno iedzīvotāju rosinātu projektu Par līdzekļiem no Alūksnes novada pašvaldības budžeta mērķprogrammas pagastu teritoriālo vienību infrastruktūras un vides kvalitātes uzlabošanai Malienas pagasta pārvalde īstenoja projektu “Bērnu rotaļu un spēļu laukuma elementu atjaunošana Pirmsskolas izglītības iestādes “Mazputniņš” teritorijā”.

  Ņemot vērā Malienas pagasta iedzīvotāju sniegtās atbildes un priekšlikumus novada attīstības programmas izstrādes gaitā par pagasta nepieciešamajiem uzlabojumiem infrastruktūrā un mērķprogrammas līdzekļu izlietojuma mērķiem, īstenots projekts “Bērnu rotaļu un spēļu laukuma elementu atjaunošana Pirmsskolas izglītības iestādes “Mazputniņš” teritorijā”.

 Pirmsskolas izglītības iestādes “Mazputniņš” rotaļu iekārtas bija novecojušas, zaudējušas savu estētisko kvalitāti, nepiemērots bija arī segums zem tām. Projekta ietvaros uzstādītas rūpnieciski ražotas, sertificētas iekārtas (bērnu rotaļu laukums, karuselis, atsperšūpoles), kā arī ierīkots atbilstošs segums iekārtu drošības zonās.

 Pamatojoties uz tirgus izpētes procedūras rezultātiem, darbus veica Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “JŪRMALAS MEŽAPARKI”, par kopējo līgumcenu 11590,52 EUR ar PVN.

Malienā īsteno iedzīvotāju rosinātu projektu

Svetlana Prenka-Mihailova,
Malienas pagasta pārvaldes vadītāja

Skip to content