Tikās sarunā par starpinstitucionālu sadarbību - Alūksnes novads

Tikās sarunā par starpinstitucionālu sadarbību

Tikās sarunā par starpinstitucionālu sadarbībuAlūksnes novada izglītības iestāžu vadītāji, Izglītības pārvaldes, Sociālo lietu pārvaldes un Bāriņtiesas vadība, Izglītības pārvaldes atbalsta speciālisti šodien tikās sanāksmē, lai pārrunātu vairākus iestādēm kopīgus būtiskus tematus.

Alūksnes novada Sociālo lietu pārvaldes vadītāja Ilze Posta, Sociālo pakalpojumu nodaļas vadītāja Ludmila Logina un sociālā darbiniece darbam ar ģimeni un bērniem Irita Paegle informēja par Sociālo lietu pārvaldes darbību, iestādes struktūru un dažādām iespējām, kā Sociālo lietu pārvalde var sniegt atbalstu izglītības iestādēm, ģimenēm un vecākiem.

Bāriņtiesas priekšsēdētāja Gunta Vanaga un bāriņtiesas locekle Alla Orehova atgādināja par pareizu rīcību situācijās, kad izglītības iestāde konstatē ar bērniem notikušas darbības, kuru risināšana attiecas uz bāriņtiesas kompetenci.

Iestāžu vadītāji pārrunāja vēl citus starpinstitucionālās sadarbības jautājumus par to, kā uzlabot savstarpējo komunikāciju, kā operatīvāk rīkoties situācijās, kad bērniem ir nepieciešama palīdzība, kā veidot izglītības iestādes saikni ar ģimeni, mediķiem un citām iesaistītajām institūcijām.

Sanāksmes otrajā daļā izglītības iestāžu vadītāji tikās ar Alūksnes pilsētas Bērnu un jaunatnes sporta skolas sporta centra menedžeri – sporta darba organizatoru Gunti Kozilānu, kurš iepazīstināja ar sporta darba organizēšanas struktūru novadā, informēja par izstrādes stadijā esošo novada sporta stratēģiju, kas sevī ietvers arī sporta nozares attīstībai nepieciešamās rīcības novada izglītības iestādēs.

Tikās sarunā par starpinstitucionālu sadarbību

Skip to content