Ieviesīs satiksmes organizācijas izmaiņas atsevišķās Alūksnes ielās - Alūksnes novads

Ieviesīs satiksmes organizācijas izmaiņas atsevišķās Alūksnes ielās

Ieviesīs satiksmes organizācijas izmaiņas atsevišķās Alūksnes ielāsAlūksnē atsevišķās ielās tiks ieviestas izmaiņas satiksmes organizācijā, tādēļ pašvaldība lūdz autovadītājus būt saprotošiem un ievērot izvietotās ceļazīmes.

Vējakalna ielā no Lāčplēša ielas virzienā uz Siguldas ielu gar militārās bāzes teritoriju automašīnas novietot ielas malā būs atļauts tikai Alūksnes militārās bāzes apmeklētājiem. Šīs izmaiņas plānots veikt pēc Nacionālo bruņoto spēku Kājnieku skolas ierosinājuma. Ņemot vērā ielas platumu, brauktuves otrā malā un posmā no bāzes teritorijas līdz Siguldas ielai automašīnas stāvēšanai novietot nebūs atļauts.

Sakarā ar militārajā bāzē plānotiem būvniecības darbiem Kolberģa ielas posmā gar bāzes teritoriju tiks noteikts maksimālā braukšanas ātruma ierobežojums 50 km/h un 30 km/h līdzšinējo 70 km/h vietā. Šīs izmaiņas ieviesīs pēc Kājnieku skolas ierosinājuma un tās būs spēkā uz būvdarbu laiku.

Savukārt Lielā Ezera ielā pie ēkas Nr. 11, kur sākusi darboties “E. Gulbja laboratorija”, ielas malā izveidos apstāšanās, stāvēšanas vietu. Apstāties un stāvēt šajā vietā būs atļauts uz laiku līdz 30 minūtēm, kas ir pietiekams laboratorijas pakalpojumu saņemšanai. Vadītājam, novietojot automobili šajā stāvvietā, salonā pie priekšējā stikla jānovieto informācija par laiku, kad transportlīdzeklis novietots stāvvietā.

Ieviesīs satiksmes organizācijas izmaiņas atsevišķās Alūksnes ielās

SAGATAVOJA: Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības
Centrālās administrācijas sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content