SILTO DŽEMPERU DIENA DRAUDZĪGĀ KOLEKTĪVĀ - Alūksnes novads

SILTO DŽEMPERU DIENA DRAUDZĪGĀ KOLEKTĪVĀ

9. februāra rītā visi „Sprīdīša” bērni un darbinieki dārziņā ieradās tērpušies košos, pūkainos un ļoti siltos džemperos. Arī pašu mazāko grupu bērni grupas telpā ienāca, izceļot savu īpašo džemperi, jo jaunākā vecuma bērnu skolotājas

 Kad brokastis paēstas, mēs  posāmies uz kopējo pasākumu 8.grupas telpā, kur draudzīgā saimē 1., 2. un 8. grupa atzīmēja „ Silto džemperu dienu”. Par pasākuma kvalitāti, saprotamību mazajiem bērniem iepriekš parūpējušās visu trīs grupu skolotājas. Lielāku skaidrību vieš brūnais lācis, kurš nesaprot kādēļ šodien telpas aukstākas nekā parasti. Saņēmis atbildi no bērniem un skolotājām, lācis aicina visus uz kopēju deju, lai sasildītos.

 Pēc tam katras grupas kolektīvs prezentē savu silto džemperi, kuru vajadzēja izveidot iepriekš. Tad džemperi kārtojas pa krāsām un bērni secina, kura krāsa šoreiz uzvarējusi. Uzvar raibo džemperu komanda.

Par pasākuma izdošanos liecina bērnu priecīgās sejas. Un kā gan savādāk, viņi ir mūsu nākotne un ticība, ka ar mazām lietām arī var ietekmēt lielās.

 Prieks arī mums, skolotājām, ka izdodas strādāt komandā un gudrās, sarežģītās Ekoskolas tēmu mācības sagatavot tā, lai arī jaunākā vecuma bērniem tās ir vienkārši saprotamas.

SILTO DŽEMPERU DIENA DRAUDZĪGĀ KOLEKTĪVĀ SILTO DŽEMPERU DIENA DRAUDZĪGĀ KOLEKTĪVĀ

 

Sagatavoja: Sanita DRUNKA, Laura MIHAILOVA, Signe BLUĶE,
Santa   LAZDIŅA,  Gunta BOJĀRE, Guntra ŪDRE

Skip to content