Pilssalā no 3. uz 4. maiju nevarēs pārvietoties - Alūksnes novads

Pilssalā no 3. uz 4. maiju nevarēs pārvietoties

Pilssalā no 3. uz 4. maiju nevarēs pārvietotiesSakarā ar gatavošanos 4. maija pasākumiem, no 3. maija vakara līdz 4. maija rītam gājējiem un velobraucējiem nebūs iespējams pārvietoties pa Pilssalu. Atvainojamies par īslaicīgām neērtībām!

Pašvaldība atgādina, ka 4. maijā Alūksnē notiks vērienīgs pasākums “Brīvības svētki”, kura laikā pulksten 11.00 sāksies Nacionālo bruņoto spēku un Iekšlietu ministrijas vienību militārā parāde pie Alūksnes Jaunās pils. Savukārt Pilssalas stadionā no pulksten 11.00 būs iespēja apskatīt vienību informatīvos stendus un vērot paraugdemonstrējumus – robežsardzes un policijas dienesta suņi, policijas zirgi, paraugdemonstrējumi sprādzienbīstamu priekšmetu iznīcināšanā, policijas aizturēšanas un tuvcīņas demonstrējumi. Pārtraukumos starp paraugdemonstrējumiem varēs vērot NBS Štāba orķestra un Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas pūtēju orķestra defilē priekšnesumus. Savukārt no pulksten 14.20 stadionā risināsies sadraudzības spēles futbolā, kur sacentīsies armijas un Alūksnes komandas.

Pie pašvaldības aģentūras “ALJA” ēkas pulksten 15.00 svētku koncertā muzicēs Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas pūtēju orķestris, būs skatāma Zemessardzes orķestra, Zemessardzes deju ansambļa “Bramaņi” un īpašu viesu – Mičiganas Nacionālās gvardes 126. armijas orķestra kopīga koncertprogramma, bet noslēgumā ­- NBS Štāba orķestra rokgrupa.

Sagatavoja: Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības
Centrālās administrācijas sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content