Informatīva tikšanās ar uzņēmējiem - Alūksnes novads

Informatīva tikšanās ar uzņēmējiem

Informatīva tikšanās ar uzņēmējiemAizvadīta informatīva tikšanās ar uzņēmējiem par iespējamo atbalstu uzņēmējdarbībai nepieciešamās publiskās infrastruktūras attīstībai.

Tikšanās laikā uzņēmējus iepazīstināja ar plānotā projekta ieviešanas nosacījumiem, finansējuma apjomu, iespējamo atbalsta veidu un uzņēmēju saistībām projekta rezultatīvo rādītāju sasniegšanā.

Saistībā ar Eiropas Savienības kohēzijas politikas programmas 2021.–2027. gadam 6.1.1. specifiskā atbalsta mērķa „Pārejas uz klimatneitralitāti radīto ekonomisko, sociālo un vides seku mazināšana visvairāk skartajos reģionos” 6.1.1.3. pasākuma “Atbalsts uzņēmējdarbībai nepieciešamās publiskās infrastruktūras attīstībai, veicinot pāreju uz klimatneitrālu ekonomiku” plānoto aktivitāti attīstīt uzņēmējdarbības publisko infrastruktūru Alūksnes novada pašvaldība aicināja uz tikšanos uzņēmējus, kuri tuvāko 5 gadu laikā plāno ieguldīt savā uzņēmējdarbībā ne mazāk kā 300 000 EUR, plāno radīt jaunas darba vietas un to attīstībai būtu nepieciešams saņemt atbalstu no pašvaldības infrastruktūras izveidei.

Pēc iepazīstināšanas ar projekta ietvaros piedāvātajām iespējām, Alūksnes novada pašvaldības pārstāvji uzņēmējiem lūdza sniegt savas idejas un viedokļus novada publiskās infrastruktūras attīstībā. Viens no galvenajiem tikšanās mērķiem bija apzināt, kas komersantiem ir un būtu nepieciešams uzņēmējdarbības procesu uzlabošanai.

– Lai sasniegtu augstus mērķus, mums visiem kopā ir jābūt vienotiem! – tā tikšanās noslēgumā pauda Dzintars Adlers.

Par ideju nepieciešamās publiskās infrastruktūras attīstības idejām un projekta ieviešanas nosacījumiem sazināties ar Alūksnes uzņēmējdarbības atbalsta centrs speciālisti Māru Saldābolu (mara.saldabola@aluksne.lv).

Uzņēmēji aicināti iesniegt apliecinājumu par interesi publiskās uzņēmējdarbības infrastruktūras attīstībai Alūksnes novadā idejas līdz šī gada 18. maijam Alūksnes novada pašvaldībā, sazinoties ar uzņēmējdarbības atbalsta speciālisti Māru Saldābolu.

Apliecinājuma forma

Skip to content