PAVASARA SVĒTKI 11. GRUPĀ - Alūksnes novads

PAVASARA SVĒTKI 11. GRUPĀ

Izlaiduma bildeMaijs 11.grupai ir bijis radošu aktivitāšu un pasākumu piepildīts mēnesis. Mēneša sākumā aktīvie “Enku drenku” dejotāji kopā ar deju skolotāju Sanitu DRUNKU sveica savas māmiņas Māmiņdienas koncertā. Par godu Māmiņdienai bērni mācījās tautasdziesmas, teica novēlējumus, kuri tika nofilmēti un svinīgi nosūtīti video veidā.

ABJC pulciņa ”Puķuzirņi” dalībnieki, kopā ar skolotāju Lindu BERKULI mācījās dziesmas, ar kurām iepriecināt Alūksnes novada “Ģimeņu sporta dienas” pasākuma dalībniekus. Bērni ar lielu atbildības sajūtu piedalījās pasākuma atklāšanā. Pēc svinīgās atklāšanas kopā ar vecākiem devās veikt sportiskās un izzinošās aktivitātes iestādes teritorijā.

Aktīvie “Enku drenku” dejotāji piedalās mēģinājumos, kuri notiek Pilssalā, lai 3. jūnijā varētu demonstrēt savu sniegumu skatītājiem pasākumā “Svētku ieskandināšanas diena “KOPĀ””.

Galvenais maija mēneša pasākums bija izlaidums. Tas tika rīkots kopā ar 4.grupas absolventiem. 11.grupu absolvēja 9 bērni – 5 meitenes un 4 zēni. Svinīgais pasākums tika organizēts kā pārsteigums un svētki bērniem, pēc pasakas “Nezinītis un viņa draugi” motīviem, kurā, radoši improvizējot, iesaistījās iestādes darbinieki un izlaiduma bērni ar dziesmām, dejām un dzejoļiem. Pēc svinīgās daļas bērni saņēma apliecības par pirmsskolas izglītības iestādes absolvēšanu un “ceļa maizi”, uzsākot skolas gaitas.

Nākamajā dienā bija izlaiduma ballītes turpinājums ar svētku kliņģeri. Lai ballīte būtu izdevusies, bērni klāja svinību galdu, dziedāja un spēlēja pašu izvēlētās spēles.

Mācību gada noslēgumā grupas bērni un skolotājas devās izbraucienā ar vilcieniņu “Severīns” pa Alūksnes pilsētu. Pēc izbrauciena bērnus sagaidīja vecāki ar “pārsteigumu”, noslēdzot mācību gadu.

Lai jauks mums visiem vasaras laiks!

Sagatavoja: 11.grupas skolotājas Signe VĪKSNA, Inese RATSEPA

Skip to content